И я не знаю какой процент
Сумашедших на данный час.
Но если верить глазам и ушам
Больше в несколько раз!
Хз що спільного у Білорусі з Цоєм...?
На рахунок Скрябіна в гостях у "агента українських спецслужб" д.гордона, що Кузьма вам зробив що ви його так принижуєте?
Хз що спільного у Білорусі з Цоєм...?
На рахунок Скрябіна в гостях у "агента українських спецслужб" д.гордона, що Кузьма вам зробив що ви його так принижуєте?
Не варто аж так ідеалізувати Кузьму, який 16 років тому їздив з агіт.концертами за Партію регіонів і Януковича...
аж так ідеалізувати Кузьму
Це як?
В свому пості я лиш хотів підкреслити те що ходити до гордона - таке собі зайняття.
На рахунок агітації за легітимного так то ж в 2004р було, а в 2004-му році і росіяни були нам друзями і бряцкім народом.
Думаю головне вміни визнавати свої помилки.
Є знайомі які на фронт йшли щоб очистити совість бо свого часу голосували за золотий батон.
маладца винил
по всем раскладам -он кассету в магнитофоне переворачивал. магнитофон был на правом(пассажирском )сиденье. наклон вправо -сдвиг руля -зацепил правую обочину-ногой при наклоне придавил газ...стаж вождения-2 месяца...крутнул руль влево и...ВСЁ (((
а ты в это время на правом сиденье сидел и держал в руках магнитофон, тебе чё было трудно кассету перевернуть?
Потому что папка каждый день на гитаре лабает песни.) Так сказать, приучаем к музыке.))