рассказываем о фильмах которые будут интересны для игроков ... Или просто поговорим о хорошем кино ...
Игроки / Deal / 2008, Берт Рейнолдс
Название: Игроки
Оригинальное название: Deal
Год выпуска: 2008
Жанр: Комедия / Драма
Выпущено: Tag Entertainment / Seven Arts
Режиссер: Джил Гейтс
В ролях: Берт Рейнолдс, Брэт Харрисон, Шеннон Элизабет, Шеннон Аллен, Джон Дж. Андерсон, Майкл Арата, Майкл Эстон, Дэвид Бароне
О фильме: Профессиональный игрок в покер берется обучить секретам мастерства молодого выскочку. И через некоторое время он уже оказывается втянутым в чемпионат мира по игре в покер, где его протеже становится его главным и самым трудным противником.
Молодець мальчик-и давай одразу уточнення-де дивитися фільм. На якому сайті.Як про мене-це ж треба шукати. Благость-в зачет. Вибачаюсь за москальськи прохвати-давно живу в украіні-а базарю як думаю-по російськи.
Воха,я с тебя тащусь !
«Глубо?кая гло?тка» (англ. Deep Throat)
Жанр:документальное кино с элементами триллера
Режиссер:ГСЧ
Фильм о игре регуляра в период даунстрика.Фильм должен понравится всем с VPIP>50%
All In: The Poker Movie
За словами творців, фільм Дугласа Тіроли «All In: The Poker Movie» повинен сподобатися всім, хто цікавиться грою: від покерних фанатів до любителів і новачків. «All In» спробує знайти відповіді одразу на кілька запитань: як покер дійшов до того, чим він є зараз? Що приваблює людей в грі? Чому навіть в темні для гри часи покер залишається улюбленою грою не тільки для Америки, але і для всього світу?
Протягом 109 хвилин фільм відповідає на ці та інші питання. У картині показано історію становлення гри від громадянської війни в США до Золотої Лихоманки 1848 року і перших підкорювачів Дикого Заходу. У фільмі з'являються авторитетні експерти-історики, наприклад, Доріс Керс Гудвін , яка проводить історичні паралелі і пояснює, що «бажання не упустити свій шанс закладено в американській генетиці». Це твердження проходить червоною стрічкою через весь фільм аж до наших днів.