Актуально
Ви Запитали Нік нейм на румі я вам надав..Далі ви просто відмовили сказали що таким акаунтам не виводите.І нічого не питали.Так що не треба сочиняти.Про походження і проч Верифікац и даже не запитували А просто відмовили...А тут на форумі пишите про походження..Брехун
я тобі зразу скинув скрін твого профіля ( причина чому відмовив). Ти написав «ну ок»
Тобі відмовили, спробуй в іншого обмінника зробити обмін, а не бігти насрати в відгуках. Таких людей як ти ніхто не любить!
Бувай!
Да успіхів тобі.На гг стата сколько времени не работает?? алее.Ну ок.Розберись сначало и знай все факт.Проводиш обмен уточни на сайте что не всеми акаунтами работаешь.Хорошого нового года.Неприятно все это.Но без обид в Нг без траблов
На шарк можна загрузити стату https://ru.sharkscope.com/#PokerCraft-Upload_ru.html
Спокійного нового року
Актуально
Виручив з виводом Neteller
Актуально
Всё быстро и четко, рекомендую!
Дякую за відгук
Актуально
В котрий раз обміняв 55$ на 2000 грн карту ! Швидко ( 2хв) Надійно ! А головне пан Влад приємно вражає відправивши мені на 40 грн більше ніж просив (на каву) ! Дякую Вам !
Ви Запитали Нік нейм на румі я вам надав..Далі ви просто відмовили сказали що таким акаунтам не виводите.І нічого не питали.Так що не треба сочиняти.Про походження і проч Верифікац и даже не запитували А просто відмовили...А тут на форумі пишите про походження..Брехун
Дуже дякую за відгук
В котрий раз обміняв 55$ на 2000 грн карту ! Швидко ( 2хв) Надійно ! А головне пан Влад приємно вражає відправивши мені на 40 грн більше ніж просив (на каву) ! Дякую Вам !
А мені чомусь не обміняв.
Може тому що я новенький і без статуса випа, а може сумма сиротська.)
Сразу оговорюсь, никого не хочу обидеть или каким либо образом нанести репутиционные издержки уважаемому Випу клуба.
Мы все имеем право на свое мнение и принципы ведения бизнеса.
Удачи всем друзья!)
А мені чомусь не обміняв.
Може тому що я новенький і без статуса випа, а може сумма сиротська.)
Сразу оговорюсь, никого не хочу обидеть или каким либо образом нанести репутиционные издержки уважаемому Випу клуба.
Мы все имеем право на свое мнение и принципы ведения бизнеса.
Удачи всем друзья!)
Друзья, вообщем проблема была в некотором техническом аспекте.
Все прояснилось, рекомендую!
И да осыпит нас всех доллярами в пещере Аладдина!)
Актуально
Актуально
Актуально!
Здравствуйте.с 888покер помогаете деньги выводить?
Здравствуйте.с 888покер помогаете деньги выводить?
Добрый день играю на 888 на аккаунте родственника можете вывести средства на мою карту?
Добрый день играю на 888 на аккаунте родственника можете вывести средства на мою карту?
Актуально
Актуально
і 888poker?
Доступний вивід з 888
Актуально!
Чётко, без проблем.
Курс правда не супер на момент обмена, но и я в первый раз обратился сюда, да и сумма небольшая(65$).
Когда надо быстро обменять, буду пользоваться.
В другом обменнике я бывает сутками жду, но там и курс повыше.
Обменом доволен