Друзі, приємна новина! Відтепер курс депозиту знижено до 40 грн за 1$.
Всім удачі в грі і гарного дня!
Сегодня пополнил GG. Все быстро. Рекомендую.
Дякую за відгук!
Сервис отличный, купил $ на скрилл, покупка действительно работает оперативно. Благодарю
Передайте автору кармы от меня, пожалуйста, кому не жалко, а то я почему то не вип
Дякую за відгук
Також у нас зараз проходить розіграш 5 білетів на PokerBet
Приєднуйтесь
Актуально
Міняв гривні на Skrill, швидко, без проблем.
Дякую за відгук
Я також продавав 50 ГГ , 8 числа. Все дуже швидко та якісно ! Вже не перший раз користуюсь цим обміником ! Дуже подобається !
Дякую за відгук
все швидко і адекватно
буду звертатися ;)
Дякую за відгук
Актуально
Нужен вариант обмена моих $ с ПокерСтарс на ₴ карту Ощадбанка. Возможно ли так, по какому курсу и есть лимит по сумме?
Актуально
промокод " Я від Лаптоша" ще працює?
Привіт, я так розумію мінімалка на виведення коштів 5$ на 888?
Актуально
888 можна вивести чи ні?
Актуально!
Швидко та успішно обмінялись
Дякую за відгук!
В тебе 3$ на балансі. Мінімальний перевод від 5$
На раджу. писав щоб вивести с ГГ просили нікнейм і сказали таким акаунтам не виводими.Прошу в обяві Написати що не всім виводите кошти.
Так, тому що ви створюєте мультиакаунт для відігрування новорічних бонусів. Походження коштів не змогли надати. А потім просите вивод. За таке від GG можна злегкістю отримати блокування аккаунту. Безпека перш за все
Чел я не знаю шо хто просить.В мене акаунт Пару лет как верефицирован и больше 30-40 обменов.Походження коштів ви не просили просто запитали Нікнейм на румі і Відмовили.Не треба сочиняти того що не було.Сказки сочиняете.Я создам акаунт дуже давно просто там не грав років 3-4.А зараз місяць назад почав катати
актуально