Виправте будь ласка! Щось ви наплутали з датами серій №21, №22, та №23:
Турніри проводяться по понеділках! А від так у червні та серпні їх повинно бути п'ять, а в липні - чотири!
Дякую, таки наплутав.
Результати второй игры 21 серии:
Знаю що тут таке не прийнято робити! Знаю що скріншоти не потрібні! Знаю що всі звіти про турніри Адміністрації форуму надає сам покер-рум ПокерМатч!
Але ж звичку випрацювану роками і задіяну мною колись на PokerStars у подібних рейтингових турнірах в одному з клубів UAPOKERa у Home Games, нікуди не подіти!!!
Отож ось, поспішаю поділитися своїм учорашнім результатом:
Стане Mr. Sheriffу у поміч! А може і не стане, тому як на скріні видно лише результати дванадцятьох гравців.
Доречі, вчора мені неймовірно пощастило! На фіналку я увійшов з найкоротшим стеком! Але потім боги покера та ГВЧ ПокерМатч(!) були прихильні лише до мене!
Чого не скажеш про вашу лотерею. Спочатку я дивувався - це можна зрозуміти з моїх коментарів. Потім злився і трохи ображався, і не розумів чому деякі користувачі вже двічі (а то і тричі) отримували квитки на ті турніри, а я ще жодного разу
Потім просто взяв та забив на цю "лотерею". Стало легше.
Стане Mr. Sheriffу у поміч!
Дякую, але почекаю файл - не хочеться руками ніки прописувати . Зараз ще десь в коморі медальку пошукаю. З перемогою!
О, ви вже і медальку начепили! Дякую!
А я тут вже провів міні-розслідування та хотів внести зміни в мій попередній коментар, та ви вже його процитували.
Ось воно, те розслідування:
P.S. Ще хотів додати ось що. Я довго не шукав, але знайшов найпершого переможця та порівняв його з переможцями попередньої серії, яка проходила в травні. Знайшов деякі відмінності:
Так от таке питання, треба вимагати ці медалька від вас з наданням доказів (скріншотів), чи ви вже їх не видаєте!?!
Щось не зрозумів - там одна й та сама медаль. Якщо ви щось ще вигравали, ми й на слово повіримо, головне через деякий час не писати, що вас хакнули
Щось не зрозумів - там одна й та сама медаль.
Ось, наприклад Voxer1, Vadja, NIMOGLIVO, та ще багато інших гравців, що перемагали в цих турнірах, медалей не мають!
Отака заковика!
Бажано натякнути, бо на момент перемоги не у всіх гравців є акаунти на форумі.
Результаты 3 игры 21 серии:
Якщо ви щось ще вигравали, ми й на слово повіримо, головне через деякий час не писати, що вас хакнули
Результаты 4 игры 21 серии:
unique507
Когда будет результат за июнь?
Результаты 5 игры 21 серии:
Итоговый рейтинг 21 серии:
Вчора вночі побачив результати, але вже було пізно та й не було часу в мене, щоб залишити коментар!
Чесно кажучи, неочікуваний але дуже приємний сюрприз! Та зважаючи на те, як зіграли інші переможці, або ж ті, хто в сумі набрав 10 балів за всі ігри серії, все прояснилося та стало на свої місця. Особливо це стосується переможця останнього турніра серії, який не дав мені шансу поборотися за потрапляння до топ-8-ки гравців того турніра!
Дякую Адміністрації форуму! Дякую ПокерМатч! З/п отримав, працюємо й надалі!
Дякую Адміністрації форуму! Дякую ПокерМатч! З/п отримав, працюємо й надалі!
спасибо за награду и всем за игру
Сделайте хотя бы 5 минут поздней регистрации!
Смысл данного турнира, как я понимаю, как раз в отсутствии поздней регистрации.
Это даёт возможность играть более ограниченному кругу лиц, опять же по моему мнению, посещающих этот онлайн ресурс, не давая распространится паролю на просторах интернета.
На данный момент это один из не многих турниров, который действительно приятно играть на данной платформе.
Добавив 5-10-120 минут поздней регистрации, затем повторные входы, а также ребаи с аддонами и получится стандартный покерматчевский турнир
Смысл данного турнира, как я понимаю, как раз в отсутствии поздней регистрации.
Это даёт возможность играть более ограниченному кругу лиц, опять же по моему мнению, посещающих этот онлайн ресурс, не давая распространится паролю на просторах интернета.
На данный момент это один из не многих турниров, который действительно приятно играть на данной платформе.
Добавив 5-10-120 минут поздней регистрации, затем повторные входы, а также ребаи с аддонами и получится стандартный покерматчевский турнир
[/quote] я как человек новый на форуме полностью поддерживаю позицию юзера martok. все эти поздние реги бесконечные ребаи и т.д просто -напросто выкачивание денег у игроков мтт. может я как женщина и не права и чего-то не понимаю-но позицию пока свою не изменю)))) хотя фришку эту ни разу не играла и на ПМ пока не регистрировалась. на некоторые мтт можно конечно давать до 30-40 минут поздней-но не более того...вообщем я пока изучаю лобби 888(что буду там играть-а что нет)-дело потихоньку движется
Я разве писал что-то про ребаи и реэнтри? И как 5 минут поздней реги будут способствовать распространению пароля? Не перекручивайте мою мысль. Попытайтесь её понять.
Результаты 1 игры 22 серии:
Zlodey8
Ух ты!
Виправте будь ласка! Щось ви наплутали з датами серій №21, №22, та №23:
Турніри проводяться по понеділках! А від так у червні та серпні їх повинно бути п'ять, а в липні - чотири!