Появився кандидат у чорні списки^.^
Ось наглядно переписка від А до Я,після його фрази «проблеми з приват» продовжувати діалог не бачу смислу
Його нік на PokerStars. mowa991
где ты его нашел?
почему не стал менять надежным?
Він сам зявився)
В той день зробив тему з обміном,паралельно обмінявся ще з двома порядними форумчанами,а взагальному хотів швидкий обмін,що й отримав^.^
qawsed2 це добре чи погано?
qawsed2 це добре чи погано?
Звичайно, що погано!
Кожний успішний кидок мотивує шахраїв ще більше намагатись когось кинути.
І ти так часто міняєшся... Навіть, без урахування втрат від шахраїв, це не вигідно.
Попробуй попрацювати над власною фінансовою дисципліною, щоб мати терпіння дочекатись до 100 і тоді виводити прямо на карту.
«Попробуй попрацювати над власною фінансовою дисципліною, щоб мати терпіння дочекатись до 100 і тоді виводити прямо на карту.»
Принципово не виводжу гроші напряму,являюсь прихильником теорії,що після виведення коштів з пс,починаються масові нереальні переїзди у карти та щось схоже у слотах(можу помилятись,не намагайтесь повторити у реальному житті),тому мені однозначно підходять теми з обмінами
Співчуваю, не пре тобі.
Може адміни тобі зроблять подарунок і перерахують з рахунку тої свині хоча б 500 поїнтів.(хоча ніхто нічого нікому не винен, але оскільки в нього поінтів на 10 баксів то є мізерний шанс на компенсацію)
Адміністрація тут при чому^.^?
Просто мітку поцепити чи що там роблять з людьми такого роду
Адміністрація тут при чому^.^?
Просто мітку поцепити чи що там роблять з людьми такого роду
Ну, скоріше за все його акаунт забанять з конфіскацією поінтів. Так як банять за шахрайство то можливо частину конфіскованих поінтів повернуть в виді компенсації постраждалому.
Есть нюанс.
Кидала (с мозгами боле-менее) точно не стал бы поинты терять.
К него их на 10 баксов. Кинул 3х на 15. Смысл?
Не стоит рубить сгоряча. Может случилось что у человека.
Предлагаю пару дней повременить с приговором.
Співчуваю, не пре тобі.
Може адміни тобі зроблять подарунок і перерахують з рахунку тої свині хоча б 500 поїнтів.(хоча ніхто нічого нікому не винен, але оскільки в нього поінтів на 10 баксів то є мізерний шанс на компенсацію)
Если тот "парубок" не появится и не переведёт деньги, то твоя идея гениальная ! ! !
«Попробуй попрацювати над власною фінансовою дисципліною, щоб мати терпіння дочекатись до 100 і тоді виводити прямо на карту.»
Принципово не виводжу гроші напряму,являюсь прихильником теорії,що після виведення коштів з пс,починаються масові нереальні переїзди у карти та щось схоже у слотах(можу помилятись,не намагайтесь повторити у реальному житті),тому мені однозначно підходять теми з обмінами
Перевод на другой игровой счёт, это для системы по сути точно такой же вывод.
А так от всяких геморроев, лишних комиссий проще всего однажды потратить немного времени, создать себе электронные кошельки, подтянуть финансовую грамотность и только после этого начинать играть в покер или другие развлекухи онлайн на деньги.
Да какие принципы? Много выводил? лол. Никогда не понимал людей, которые пользуются обменом. Зачем?
Яка різниця хто скільки виводить,присто притримуюсь такої думки в цьому питанні
Пойнти пойнтами,перекази переказами.Думаю правильно буде не переплітати різні речі
администрация выводит только от 2000 поинтов, если не вип, поэтому никто не будет со счета выводить те поинты.
обидно, конечно. ни капли совести.
Якшо з 4 січня жодних звісток, то який сенс чекати? Заблокував.
Оk,спасибі
Гроші так і не поступили на картку,на звязок він більше не виходив