хм..
в цьому місяці виводив двічі після 4.05 (дата, яка вказана у листі) і гроші на карту зараховувалися буквально моментально
зараз просто аби перевірити зробив вивід - все норм. хвилина і гроші на карті
*на скріл теж не дає вивести? я в минулому місяці і депив, і виводив через скріл
+можна спробувати підв'язати нову візу, а стару видалити
щодо того, що сапорт нічим не може допомогти - хз, як зараз, але коли мені дійсно треба була їх допомога щодо виводу коштів навесні 22, то їх ру-мовна підтримка по телефону запевнила мене, що якщо буде дуже треба, то можна буде це зробити навіть без того, щоб я заходив на сайт (в якийсь момент в мене крім мобінтернету кс та лайф не було іншого, а вони на сайт не пускали)
такою опцієї скористатися у підсумку відпала потреба, тому що з'явився доступ до іншого провайдера і там вже проблем з логіном не було
Пошла инфа в телеге, шо типа Вбет выиграла суд

Если правда, то нужно не провтыкать момент и вывести оттуда
Тоже запалил инфу с этого источника,но пока не ясно,когда!
Но в целом,я хотел бы узнать у наших топ игроков,какие сейчас кази/конторы бк/покеры - можно юзать,плюс по банкам,какие ( кроме моно,привата,сенса ),буду максимально благодарен!
Всем больших побед!!!
ого)) неожиданно. ну посмотрим
Да проблема виводу є але можна вивести різними способами,просто треба трошки подумать.и так походу (Vbet хана так что думайте я лично достал знаю 2 способа типо полулегал)
Нечего не советую плохо делать просто так на Заметку.Гл ребята
По-перше,в правилах форуму вказано:
Забороняється:
2.m) обговорення обману покер-румів у будь-якому вигляді
По-друге,займатися чіпдампінгом,"вилками" тощо нікому не раджу.Втратите не тільки кошти на vbet,а й ті,куди будете перекидати.Антифрод в румах не спить.