UAPOKER

Фінмоніторинг заблокував рахунки VBet та Pin-UP на понад 2,8 млрд гривень

darkmoonka
darkmoonka
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 год назад. Оффлайн
На сайте: 3 года

ВолодимирП сказал:

darkmoonka сказал:

Да проблема виводу є але можна вивести різними способами,просто треба трошки подумать.и так походу (Vbet хана так что думайте я лично достал знаю 2 способа типо полулегал)

Нечего не советую плохо делать просто так на Заметку.Гл ребята

По-перше,в правилах форуму вказано:

Забороняється:

2.m) обговорення обману покер-румів у будь-якому вигляді

По-друге,займатися чіпдампінгом,"вилками" тощо нікому не раджу.Втратите не тільки кошти на vbet,а й ті,куди будете перекидати.Антифрод в румах не спить.

Да це все не правельно.Я зразу сказав що це все поганно ...Але коли твої кошти не віддають це також Сильно Погане не?..Трохи незгідний допусти мої кошти би застрягли і що робити? типо ну ландно))) чи будеш шукати якісь способи..Двояко все..Але порушувати правила!! Це Погано.Щасти

KatamaranUA
KatamaranUA
На сайте: 8 лет

topgoa сказал:
Betfair  вже  почав блокувати вивід  коштів  з  рахунків. Підтримка  клієнтів  нічим  допомогти  не може. Грати  та  ставити  ставки дозволяють і  рахунок  блокувати не збираються.

хм..
в цьому місяці виводив двічі після 4.05 (дата, яка вказана у листі) і гроші на карту зараховувалися буквально моментально
зараз просто аби перевірити зробив вивід - все норм. хвилина і гроші на карті

*на скріл теж не дає вивести? я в минулому місяці і депив, і виводив через скріл
+можна спробувати підв'язати нову візу, а стару видалити

щодо того, що сапорт нічим не може допомогти - хз, як зараз, але коли мені дійсно треба була їх допомога щодо виводу коштів навесні 22, то їх ру-мовна підтримка по телефону запевнила мене, що якщо буде дуже треба, то можна буде це зробити навіть без того, щоб я заходив на сайт (в якийсь момент в мене крім мобінтернету кс та лайф не було іншого, а вони на сайт не пускали)
такою опцієї скористатися у підсумку відпала потреба, тому що з'явився доступ до іншого провайдера і там вже проблем з логіном не було

kola-kola
kola-kola
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 28 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель пяти приватников на 888pokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 6 лет

Пошла инфа в телеге, шо типа Вбет выиграла суд

YesISmokeCrack
YesISmokeCrack
На сайте: 2 года

Если правда, то нужно не провтыкать момент и вывести оттудаemoji_u1f44c.svg

angelangel7
angelangel7
На сайте: 7 лет

Тоже запалил инфу с этого источника,но пока не ясно,когда!
Но в целом,я хотел бы узнать у наших топ игроков,какие сейчас кази/конторы бк/покеры - можно юзать,плюс по банкам,какие ( кроме моно,привата,сенса ),буду максимально благодарен!
Всем больших побед!!!

ВолодимирП
ВолодимирП
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
VIP пользовательПереможець благодійного турніру для ЗСУНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker1-е место в нашем приватном турнире на Colt PokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 16 лет

Повний текст ухвали буде проголошено 11.07.2024.

Чекаємо на гарні новини 

Twinpiks
Twinpiks
На сайте: 2 года

ого)) неожиданно. ну посмотрим

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 13 часов назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 17 лет

ВолодимирП сказал:

Повний текст ухвали буде проголошено 11.07.2024.

Чекаємо на гарні новини 

Дякую за новини! Чесно кажучи, я очікував, що з Вбет мають зняти. Читав ухвалу про арешт і здалося, що їх "за компанію" зпакували. Щодо Пінап, було відчуття, що щось не так. А от переслідування Вбета здивувало. Наскільки я зрозумів, основна претензія була щодо використання їхнього софта кацапськими бк. Не айс звичайно, але враховуючи, що це вірменська контора, то могло б бути і гірше. На жаль, у нас оперує повно інших, не гемблінг, брендів, які не вийшли з ринку рф і представлені в Україні. 

Похожие материалы
Кричалка наверх