Загугли "азійський гандикап". Конкретно в даному випадку твоя ставка буде розраховуватись по двух частинах: з форою 0 й з форою 0.5
Я знаю що це азійський гандикап, хоч ніколи по ньому не ставив (по дробовому гандикапу). Я так зрозумів, що в приведеному варіанті вище, гандикапи розташовані навхрест:
1) якщо берем -0,25 по 3,2, то:
якщо, CS програють уся ставка програє,
якщо, нічия то половина ставки рахується, як виграна, а половина повертається
якщо CS виграють, то уся рахується виграною
Я правильно розумію?
-0.25 за 3.2 це LD з форою 0 і LD -0.5, тобто якщо вони виграють, то обидві ставки заходять, якщо нічия, то половина йде з поверненням, ну і якщо LD програють, то обидві частини - мимо.
І наступна не зрозуміла для мене ситуація. Атлетіко виграє, на перемогу дають - 1,215. Що означає дана фора (0) по 2,27? Я розумію коли фора дробова, тоді ставка ділиться на дві рівні ставки, але тут ціле число, і в інших бк ф (0) означає повернення ставки при нічиї. А що означає в даній бк?
Біс його знає, ніколи такого не бачив Може то ставка на окремий тайм?
-0.25 за 3.2 це LD з форою 0 і LD -0.5, тобто якщо вони виграють, то обидві ставки заходять, якщо нічия, то половина йде з поверненням, ну і якщо LD програють, то обидві частини - мимо.
Я спочатку також так подумав, як ти розписав. Але виходить не логічно. LD фаворити матчу, залишилось грати 5хв+, і вони перемагають в 1 мяч. Занадто великий кеф на те, що вони не пропустять (без червоний і пенальті на ту хвилину). По факту матч так і закінчився із рахунком 2-3
Я спочатку також так подумав, як ти розписав. Але виходить не логічно. LD фаворити матчу, залишилось грати 5хв+, і вони перемагають в 1 мяч. Занадто великий кеф на те, що вони не пропустять (без червоний і пенальті на ту хвилину). По факту матч так і закінчився із рахунком 2-3
по моему азиатский гандикап считается с момента ставки, не важно какой там счет был до этого
Біс його знає, ніколи такого не бачив Може то ставка на окремий тайм?
Сам в недорозумінні ) треба на свіжу голову зранку розбиратися)
по моему азиатский гандикап считается с момента ставки, не важно какой там счет был до этого
Підтвердження цього в правилах Pinnacle так і не знайшов, але думаю що ти маєш рацію. Як мінімум це б все ставило на свої місця.
То что ты написал , а именно при счете 2-3 и ставкой -0.5 Они должны вы играть 2-4 . Только тогда сыграет кэф 3.2
То что ты написал , а именно при счете 2-3 и ставкой -0.5 Они должны вы играть 2-4 . Только тогда сыграет кэф 3.2
Так, я вже зрозумів. Дякую.
Все розібрався. Як і писав Ludilove, в Pinnacle, гандикапи в футболі розраховуються не беручи до уваги минулі події. Ось витяг з правил:
Не за что. Вообще-то такие форы как 1.25 и 1.75 дурные. И что интересно должны сыграть в разницу 3 мяча. И то 1.75 играет половина суммы. А чтоб 100 процентов надо 4 мяча
Если хочешь играть на ставках? То найди себе другую контору. И
Если хочешь играть на ставках? То найди себе другую контору. И
Чому? я читав відгуки, що бк стає гіршою чим раніше, але не знайшов чогось критичного
Я не имел ввиду эту контору. Я в общем.
Если ты играешь и не плохо! То играй на Бирже ставок. Там намного надежней и кэф выше. Ну и ставки не режут как некоторые
Загугли "азійський гандикап". Конкретно в даному випадку твоя ставка буде розраховуватись по двух частинах: з форою 0 й з форою 0.5