Чекаєш на подарунки від Драго? Мрії збуваються! Приніс тобі нову порцію сюрпризів у цей магічний час ✨
Завдання незмінне — твоя пильність подарує тобі призи!
☝️ З 26 по 29 грудня слідкуй за всіма каналами Pokerbet.
✌️ Я можу залишити драконячий слід у вигляді бонус-коду в будь-якому дописі протягом наступних чотирьох днів. Ти знаєш, що робити, — вводь його на сайті під час наступного депу (передбачаю твоє питання: сума не має значення).
хто перший знайде код давайте поділимось)
і будеш робити депозит?
так потім всьо виведу
А что за каналы ?
Жлобська контора, без депу х*й пограєш у фріролах, хай йдуть у д*пу! Добре що є альтернатива, такі як 888, ACR та зараз граю Coinpoker, в останньому на фріхах вже 39 вивів без депу і верифікації акк, тому пох*рбет ідіть у ср*ку! Дякую! Доречі GG також норм, дали білети під свята + 18 і вхід у головний, але там шансів майже 0 мабуть буде 500 К - 1 М гравців в ньому)
Які білети дали?
Жлобська контора, без депу х*й пограєш у фріролах, хай йдуть у д*пу! Добре що є альтернатива, такі як 888, ACR та зараз граю Coinpoker, в останньому на фріхах вже 39 вивів без депу і верифікації акк, тому пох*рбет ідіть у ср*ку! Дякую! Доречі GG також норм, дали білети під свята + 18 і вхід у головний, але там шансів майже 0 мабуть буде 500 К - 1 М гравців в ньому)
Так, я двічі виводив на MATIC Polygon - 17 і 22, кошти прийшли десь за 20-30 хв
а мені повезло почті 4 к вивів
меня заблокировал покербет потому что я плохо отзывался про Бангерта директора рума уже 3 года в блоке не играйте в это вонючий гнилой нищебродную помойку!
підтримую!!!ще від 5 баксів й без відсотків вивести з коїна можна!
На що виводила якщо не секрет, і в чому? Просто я виводив на біржу біток, і комісія виявилась кінська.
А яка там валюта coinpoker? Що значить ця літера Т?))
підтримую!!!ще від 5 баксів й без відсотків вивести з коїна можна!
На що виводила якщо не секрет, і в чому? Просто я виводив на біржу біток, і комісія виявилась кінська.
Наверно покербёт снял налог на прибыль .
Ні там себе забанив не чакаю)