Нашел вот это:
https://www.partypoker.com/en/promotions/welcome-bonus
Но, что означает для новых игроков, не понятно.
Дэпов на Пати не делал, но зареган года так три точно.
Був кілька місяців зареєстрований, а як зробив деп - отримав ці бонуси.
До депу рахунок не був підтверджений, фріролли не міг грати.
Как подтвердить акк? Куда отправлять доки?
В клиенте>My Account> Accounts Details
Почта [email protected]
У Пати в пиоритете .PDF формат.
На пошту їхню. Зайди на офсайт патіпокера і там є адреса. Там напишуть які документи потрібно
На пошту їхню. Зайди на офсайт патіпокера і там є адреса. Там напишуть які документи потрібно
Огромное спасибо. Четко и внятно.
Огромное спасибо. Четко и внятно.
Будь ласка.
Тобто якщо вносиш депозит, то автоматично верифікується аккаунт і не потрібно морочитися із документами для підтвердження особистості?
Тобто якщо вносиш депозит, то автоматично верифікується аккаунт і не потрібно морочитися із документами для підтвердження особистості?
Лиш скан паспорта скинути треба буде. Лист на пошту прийде, в якому попросять це зробити для верифікації.
Хм..Я місяці два тому зареєструвався на Паті і перед тим як зробити деп знайшов у налаштуваннях руму верифікацію аккаунта (після того як у фріроллі відмовили у реєстрації)
Приходив на пошту лист, але внутрішній паспорт або картка на моє ім'я з якої я хотів вносити депозит їх не влаштовує...
Виходить, що мені для верифікації потрібно робити або закордонний паспорт або посвідчення водія??:)
Шкода, та забагато "заморочок"...Деп відкладається на невизначений термін,
Хм..Я місяці два тому зареєструвався на Паті і перед тим як зробити деп знайшов у налаштуваннях руму верифікацію аккаунта (після того як у фріроллі відмовили у реєстрації)
Приходив на пошту лист, але внутрішній паспорт або картка на моє ім'я з якої я хотів вносити депозит їх не влаштовує...
Виходить, що мені для верифікації потрібно робити або закордонний паспорт або посвідчення водія??:)
Шкода, та забагато "заморочок"...Деп відкладається на невизначений термін,
Мені фото паспорта вистачило (але скидав після депозиту)... Мб якість була погана чи написали, щоб інфа вказувалась латиницею???
А закордонний паспорт обов'язково зроби, маст хев у кожного. Всяке буває, раптом виграєш путівку на ВСОП
Цікаво...Можливо дійсно спочатку потрібно внести депозит?.. Не можуть же вони заблокувати кошти і не давати на них грати.Це ж не в їх інтересах... От потім для виводу вже точно треба буде верифікуватися.
Паспорт обов'язково зроблю, вже давненько в задумці, та все перепитії особистого життя на заваді стають...
До ВСОП ще далеченько, я поки тільки вчуся грати.Хтозна може через декілька років і зустрінемося за столами ВСОП
Нашел вот это:
https://www.partypoker.com/en/promotions/welcome-bonus
Но, что означает для новых игроков, не понятно.
Дэпов на Пати не делал, но зареган года так три точно.