UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Тестовий марафон ставок від Sancho

Sancho3301
Sancho3301
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 17 часов назад. Оффлайн
На сайте: 12 недель

Бажаю міцного, для початку трішечки інформації. Колись досить стабільно займався ставками, ще в ті часи коли в країні дозволялись живі офф точки, такі як Parimatch, та VBet. Навіть при тому що тоді я ставив без ніякого поняття про банкролл менеджмент, сезонно вдавалось виводити ставки в +. Вирішив попробувати це діло знову, так сказати набити руку, та дізнатись в якій я формі, та яка буде проходимість ставок. Надіюсь на те що ROI за місяць буде не меншим за 10%. 
- Ця тема для мене буде служити як мотивація, сюди я буду ділитись думками, та своїми прогнозами. 
- Ставити буду ординарами (рідко експресами,для підбиття коефіцієнту) 
- КФ на подію 2+ (за виключенням коли немає достатніх матчів для підбору, розпочинаючи з кф1,75+)
Стартовий банкролл 500$
-  Буду ставити по 1,6% (8$) на подію, від стартового банку. (рідко х2 на подію де є реальні факти та пруфи) 
- В кінці кожного місяця підбиватиму підсумки, та виведу статистику.

В цілях, вивести місяць в +, за суми говорити не буду. emoji_u1f601.svg

Sancho3301
Sancho3301

Валенсія показує досить нападаючий футбол, що канає тільки проти більш слабших команд. В середньому видає +-5 кутових за матч, враховуючи те що проти досвідчених команд як Реал Мадрид, видають менше 3-х, тим паче гра буде під керуванням фаворитів, не думаю що Валенсія зможе пробити захист гостей. Очікую тут контрольований матч з боку Реалу, і контратаки на помилках Валенсії. 

dubvision
dubvision
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 7 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsПобедитель пяти приватников на 888pokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 5 лет

Sancho3301 сказал:

Валенсія показує досить нападаючий футбол, що канає тільки проти більш слабших команд. В середньому видає +-5 кутових за матч, враховуючи те що проти досвідчених команд як Реал Мадрид, видають менше 3-х, тим паче гра буде під керуванням фаворитів, не думаю що Валенсія зможе пробити захист гостей. Очікую тут контрольований матч з боку Реалу, і контратаки на помилках Валенсії. 

я б поставив на те, що в вінісіуса прилетить банан

batmanburgui
batmanburgui
Пользователь онлайн Онлайн
VIP пользовательПобедитель семи приватников на 888pokerПобедитель восьми приватников на PokerStarsПобедитель новогоднего турнира 2021Победитель новогоднего турнира 2022Победитель мужского турнираПобедитель четырех Honey фрироллов
На сайте: 15 лет

dubvision сказал:

Sancho3301 сказал:

В тебя уже небось летали и видимо понравилось, раз "передаёшь эстафету" лучшему игроку 2024-го годаemoji_u1f60e.svg

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 16 лет

У лучшего игрока большие проблемы с дисциплиной

dubvision
dubvision
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 7 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsПобедитель пяти приватников на 888pokerПобедитель Honey фриролла

batmanburgui сказал:

dubvision сказал:

Sancho3301 сказал:

В тебя уже небось летали и видимо понравилось, раз "передаёшь эстафету" лучшему игроку 2024-го годаemoji_u1f60e.svg

Найкращий гравець - Родрі. А ушльопок як завжди показав себе у всій красі.

Гляди щоб тобі нічого не прилетіло

Sancho3301
Sancho3301

В цьому матчі погоджуюсь із букмекерами, Удінезе є невеличким фаворитом, і все тому-що пропускають відчутно менше чим хазяї. 
Удінезе може похвалитись матчами як, проти Фіорентини здобувши перемогу, а також забитим голом Наполі команді яка пропускає менше одного м'яча. 
Вероні вдається важче гра, хвалитись немає чим, окрім останнього матчу, здобувши перемогу над Болонья, рахую це був просто фарт. 
Із фактів Верона є лиш одною командою в своїй лізі яка пропускає більше з усіх, очевидні проблеми в обороні, показуючи відкритий футбол забувши про захист. Обидві команди забивають більше одного м'яча за матч. Враховуюче те що к2 показує досить хорошу гру навіть проти більш менш кращих команд, та те що Верона має дірку в воротах, тут вимальовується перемога к2. 
К1 має мотивацію, більше не вертатись до зони вилету, думаю ім вдасться забити як мінімум 1м'яч, тим паче суперних схожий на минулого, де Верона отримала перемогу. 

Sancho3301
Sancho3301

Із фактів  із 10 матчів де грає Ліон був пробитий тотал б2-х в 6матчах, та в 9 із них де був пробитий тотал більше 1.5. Також 8, ОЗ.
Монпельє,  з 10 останніх матчах, був пробитий тотал б1.5 в 8 випадках. 
Також в 5-и випадках підряд в матчах між собою був пробитий ОЗ.
Враховуючи що по статистиці Ліон забиває майже 2 м'яча за матч, та те що аутсайдери пропускають більше 2-х, рахую на досвіді Ліон забьє 3 гола як мінімум, також пропустить 1 від к2.
Тут очікую те що я називаю магією зони вилету, де аутсайдер показує себе з кращого боку проти фаворитів, наприклад як к2 зіграла проти Ніцци, та Лілль. Гол точно очікую. 
Важко щось адекватне знайти з кф2+ отже зупинився на одній думці. 
Тотал першого тайму більше 1.5 за участью Монпельє, був пробитий в 7випадках із 10-и. Очікую тут гарний, відкритий забивний футбол, отже шанси в нас досить не погані. Щасти!

OLexZTS
OLexZTS
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
Победитель двух приватников на 888poker
На сайте: 7 лет

А що це за контора? По скріншотам на патіпокер чимось схожа.

Sancho3301
Sancho3301

MegaPari

Sancho3301
Sancho3301

Особисто бачу в цьому матчі легку гру без напрягу в хазяїв, та напружену боротьбу від оборони від гостей. По такому сценарію не очікую багато голів, Ліверпуль гратиме більше від частини задоволення показуючи свою гру. 
Якщо проаналізувати по статистиці, к2 пропускає троху більше одного м'яча за матч, а ось останнім часом із забиттям в них все дуже важко складається, можливо як мотиватор грає роль почати ліпше грати з нового року, але це лиш здогатки. Дивлюсь на ТМ, із 10-и матчів де грав Лівер, тм4.5 пройшов 6 разів.
За участью МанЮнайтеда, в 7-ми випадках. Цікаво буде подивитись наскільки всеж змінилась гра гостей, якщо взагалі щось змінилось. Беремо п1+тм4.5 за досить хороший кеф, та з хорошими шансами.Щасти!

Sancho3301
Sancho3301

Там де грає зазвичай Торіно, то відразу можна сказати що буде більш сухий матч чим зазвичай. Команда грає акуратно, якщо йде в напад то тільки на контратаках, коли суперник помилився. 
Погоджуюсь із букмекером, тут Торіно є невеликим фаворитом, тим паче на своєму полі, а також по формі із останніх 5-и матчів.
У Парми великі проблеми із грою, коли хочуть можуть огризнутись, але до стабільної хорошої гри ще далеко навіть дуже, після серії поразок здобули перемогу на Монца, проти команди яка остання в тур таблиці. Думаю іхня ціль тут не програти, так як мотив в тому щоб не вертатись більше до зони вилету, подивимся. 
Тут ТМ, якщо брати матчі за участью Торіно, ТМ2,5 був в 9-и випадках із 10-и. Шанси дуже хороші, так як команда грає більше від оборони. 

Sancho3301
Sancho3301

Досить цікавий матч для аналізу, побоявся я тут взяти ОЗ, хоть и дивиться досить гарно, тому що по статі обох із останніх 10-и матчів, ОЗ пройшов в 50% випадках. Контр аргумент тому є те що із 10-и матчів, Рома забила в 7 випадках, Лаціо 8. 
Команди рахую що більш менш однакові, але я особисто даю перевагу к2, так як забивала частіше, та перемагала частіше, також досить добре себе почувають в гостях, на них поле не впливає. Тим паче мотивація в Лаціо є, протриматись в своїй зоні, отже рахую буде досить акуратний матч, бачу або суху перемогу к2, або результативну нічию. По їдеї голів багато не очікую, 2 або 3.emoji_u1f340.svg

rGMn89
rGMn89

Sancho3301 сказал:

В цьому матчі погоджуюсь із букмекерами, Удінезе є невеличким фаворитом, і все тому-що пропускають відчутно менше чим хазяї. 
Удінезе може похвалитись матчами як, проти Фіорентини здобувши перемогу, а також забитим голом Наполі команді яка пропускає менше одного м'яча. 
Вероні вдається важче гра, хвалитись немає чим, окрім останнього матчу, здобувши перемогу над Болонья, рахую це був просто фарт. 
Із фактів Верона є лиш одною командою в своїй лізі яка пропускає більше з усіх, очевидні проблеми в обороні, показуючи відкритий футбол забувши про захист. Обидві команди забивають більше одного м'яча за матч. Враховуюче те що к2 показує досить хорошу гру навіть проти більш менш кращих команд, та те що Верона має дірку в воротах, тут вимальовується перемога к2. 
К1 має мотивацію, більше не вертатись до зони вилету, думаю ім вдасться забити як мінімум 1м'яч, тим паче суперних схожий на минулого, де Верона отримала перемогу. 

Норм ставка! счет 0-0 :D

Sancho3301
Sancho3301

Без цього ніяк emoji_u1f601.svg

rGMn89
rGMn89

Sancho3301 сказал:

Із фактів  із 10 матчів де грає Ліон був пробитий тотал б2-х в 6матчах, та в 9 із них де був пробитий тотал більше 1.5. Також 8, ОЗ.
Монпельє,  з 10 останніх матчах, був пробитий тотал б1.5 в 8 випадках. 
Також в 5-и випадках підряд в матчах між собою був пробитий ОЗ.
Враховуючи що по статистиці Ліон забиває майже 2 м'яча за матч, та те що аутсайдери пропускають більше 2-х, рахую на досвіді Ліон забьє 3 гола як мінімум, також пропустить 1 від к2.
Тут очікую те що я називаю магією зони вилету, де аутсайдер показує себе з кращого боку проти фаворитів, наприклад як к2 зіграла проти Ніцци, та Лілль. Гол точно очікую. 
Важко щось адекватне знайти з кф2+ отже зупинився на одній думці. 
Тотал першого тайму більше 1.5 за участью Монпельє, був пробитий в 7випадках із 10-и. Очікую тут гарний, відкритий забивний футбол, отже шанси в нас досить не погані. Щасти!

Отличная ставка! счет 1-0 забили на 90+1 минуте :D

rGMn89
rGMn89

Посмотрим, сегодня удача на твоей стороне, или...

rGMn89
rGMn89

Ставки явно не твое, чем больше анализируешь, тем больше не верных результатов, ставки - это полный рандом. Ты не угадал не одно событие, и это печально.

Антоха
Антоха
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker

rGMn89 сказал:

Ставки явно не твое, чем больше анализируешь, тем больше не верных результатов, ставки - это полный рандом. Ты не угадал не одно событие, и это печально.

Скажи это людям, которые зарабатывают на ставках, их очень мало, но они есть

rGMn89
rGMn89

Антоха сказал:

rGMn89 сказал:

Скажи это людям, которые зарабатывают на ставках, их очень мало, но они есть

Я таких людей не знаю :D

Sancho3301
Sancho3301

rGMn89 сказал:

3 дня для дистанції дуже мало щоб судити... 

Лиш початок місяця. І взагалі без мінусових ставок ніяк, це треба розуміти. Згоден виглядає поки не дуже 4- 2+, далі дистанція покаже. 

Sancho3301
Sancho3301

Сьогодні нас очікує заруба за кубок Їталії. 
Перед цим Мілан минулого матчу, показав що всеж вміють якщо хотять, і іхня мотивація не падає, якщо вірити словам  Тіджані Рейндерс. 
Не треба в цьому матчі глибоко вникати, всі знають як грає Інтер, отже тут буде заруба. 
Самою ліпшою ставкою тут рахую, це ОЗ. Для тих хто любить більш великі КФ та ризик, беріть оз+тб2.5. Щасти

Sancho3301
Sancho3301

Вулвергемптон є одною із трійці команд, яка пропускає 2м'яча за матч. Мають також успіхи в останніх своїх 3-х матчах, але проти більш слабо-середніх команд. Хазяї більше грають від атаки, чим користуються іх суперники. Знаю точно цей матч для волків буде не легким, що спасти матч може лише дуже сильна мотивація. 
Гості, мають гарну серію перемог, показуючи стабільний результат, команда вміє міксувати свою гру, грати акуратно як від атаки так і від захисту, проти такої команди як вовки, Ноттінгем має контролювати усю гру. 
Проти сильних команд, від атаки ім важко вдається, проти сьогоднішних суперників я думаю тут легко має зайти 2 гола. 
Залежно від мотивації к1 щоб не приближатись до зони вилету, можливе ОЗ, що тільки підсилить мотивацію гостей на другий гол. Щасти!

Sancho3301
Sancho3301

Команди грубо кажучи рівні за грою, з невеличким нахилом в бік хазяїв. Видно що раніше команда грала від атаки, що негативно сказувалось на результаті, потім вже почала грати міксовано та більше від захисту, це ми бачимо по останнім 4-м, матчам. Домашні матчі на диво грають набагато краще, мають лише 1-у абсурдну поразку із 10-ти матчів, проти явного аутсайдера. 
Суперник схожий, але із негативною грою в гостях, із 10-и гостевих матчів, не програвала лише в 3-х. 
Загалом шукав ставку на матч 2-3 гола, бк не дає такої ставки, отже рахую те що к1 грає на домашньому полі, та форму по останнім матчам краща за соперника, + те що змінилася іхня гра в кращий бік, даю перевагу к1, голів більше 3-х не мало би бути. 
Шанси хороші, ставимо подвійну суму, так як ліпшої ставки для цього матчу я знайти не зміг. Щасти

Антоха
Антоха

Сегодня неплохо получается

rGMn89
rGMn89

Какое кино, какое шоу, разыграли в матче Интер - Милан, какие актеры, мои аплодисменты. Интер забивает 2-0, казалось бы победа в руках, во втором тайме камбэк 2-2, и чудо гол на последних минутах 90+3 результат 2-3, фаны и ставочники Интера плачут в подушку. Кстати, там кэф на 51 мин на Милан был около 50, можно было и поставить тыщ 10)))

Sancho3301
Sancho3301

Аналізувати довго не будемо, обидві команди на високому рівні гри, невеликим фаворитом рахується к1. Про перемогу одної із сказати важко, але як пруф від тренера Арсеналу, та віру, можливе всеж перемога к1. Однозначно тут буде заруба, очікуємо голи від обох. Обидва по останнім 10 матчам, забивали по 1+ в 9 випадках. 
Хто не хоче дуже ризикувати беріть просто ОЗ. 
А ми ж для кф добавимо тм5.5. Щасти

Sancho3301
Sancho3301

По останнім 10-и матчам К1 забила в 8-и випадках, Гості в 9-и випадках, грають на совість та показують забивний футбол. 
Спробуємо скористуватись цим трендом, візьмемо ОЗ+ТБ2.5, очікую яскравий, відкритий футбол. Щасти!

Sancho3301
Sancho3301

Зустрічаються 2 змотивовані команди, хорошого рівня та досвіду. Перевагу невелику можна дати домашній команді, так як просто забиває більше, але пропускає більше чим суперник.
По статі із останніх 10 матчів, к1 програла в 2-х, К2 лише 1 раз. 
Команди вміють грати як від атаки так і від захисту, обидва забивали як мінімум 1 м'яч за матч, в 9-х випадках із 10-и. 
Очікую тут оз, та не більше 4-х голів. Можлива резудьтативна нічия. 
Шанси гарні, щасти!

Sancho3301
Sancho3301

Очевидна домінація від хазяїв. 
Також бачу гостям, лишається грати від автобуса в воротах. Не знаю чим зв'язано, але гостьові матчі в к2, дуже важко проходять, певно іншого сценарію тут бути не може, що якраз зменшує трохи голи хазяїв, до 3-х забитих голів. 
К1 не програє на протязі 14-и матчів, та має успішну серію перемог, 9 домашніх матчів. Шансів в гостей дуже мало. 
Не думаю що тут прям дуже легко буде пройти скрізь автобус гостей, але всеж на досвіді очікую від к1 мінімум 2гола. 
Щасти!

grimjoker
grimjoker
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 недели назад. Оффлайн

мда, лучше не ставить по твоей страте

Кричалка наверх