Покер-рум VBET запускає масштабну акцію до Чорної П’ятниці, надаючи гравцям унікальну можливість зіграти в топових турнірах серії Світової Покерної Ліги (WPL) зі знижками до 90%. Акція діятиме лише три дні — з 29 листопада до 1 грудня.
Гравці можуть скористатися суттєвими знижками на бай-іни до найпопулярніших подій серії. Ось повний список турнірів та знижок:
Назва турніру | Знижка |
---|---|
WPL S3: Warm-up | -50% |
WPL S3: Mini Challenger | -90% |
WPL S3: Holdem Challenger | -30% |
WPL S3: Omaha PKO | -25% |
WPL S3: Bounty Elite | -50% |
WPL S3: GRANDMASTER #2 | -40% |
WPL S3: HIGH ROLLER #3 | -25% |
VBET пропонує простий і зручний формат участі в акції:
Реєстрація у відбірковому турнірі.
Гравець обирає турнір зі списку акційних подій та реєструється в спеціальному відбірковому івенті.
Сплата зменшеного бай-іну.
Завдяки знижкам, учасник платить значно менший бай-ін, але отримує такий самий стартовий стек, як і у основному турнірі.
Швидкий перехід до цільового турніру.
Граючи лише 2 хвилини у відбірковому турнірі, гравець автоматично переходить до цільового івенту зі своїм стеком.
Ця акція дозволяє гравцям спробувати свої сили в преміальних турнірах серії WPL за доступною ціною. Відмінна можливість для новачків випробувати свої навички на професійному рівні, а для досвідчених покеристів — отримати максимальну вигоду від участі.
Акція діє обмежений час — з 29 листопада по 1 грудня. Не втрачайте нагоду поборотися за великі призові фонди у найпопулярніших турнірах серії.
Реєструйтеся вже зараз у покер-румі VBET, використовуйте знижки та насолоджуйтесь грою на найкращих умовах!
Нагадаємо, що VBET UA має українську гемблінг ліцензію, тому у вас не виникне проблем із доступом на сайт чи депозитом\виводом коштів.
Новости, акции, бонусы у нас в Телеграм канале. Розыгрыш призов и билетов!
а что vbetua выводит деньги ?
а что vbetua выводит деньги ?
Я колись там виграв джекпот 15 мільйонів,так за 3 дні спокійно вивів,хороший рум.
Я колись там виграв джекпот 15 мільйонів,так за 3 дні спокійно вивів,хороший рум.
треба було до мільярда добити
Всегда нужно быть внимательным к участию в различных акциях и бонусных программах. А если это еще и VBET, то тут всегда нужно ждать подвоха и пакостей. Не знаю, может я и сильно строг к VBET, но эта недоконтора выбесила меня до невозможности. Теперь только при одном упоминании про VBET мне хочеться плеваться,( желательно в ее сторону).
Ваше право работать с ней или нет, но это та гнилая контора, которая кинет вас в любой момент и при этом сошлется на то, что вправе делать с вами и вашими деньгами все что им вздумается.
Будьте осторожны, не вводите свои деньги , особенно крупные суммы, максимальный риск того, что вас обманут и л шат всего, останется только плевать на них, чего они и заслуживают.
P.S. Имея юридический опыт начал было процес с VBET через КРИЛ, но позднее ,учитывая сегодняшние реалии, пришел к выводу, что оно того не стоит т.к. - не на часі.
Є більш нагальні справи.