Національна збірна України зі спортивного покеру оголосила склад на 2025 рік. До команди увійшли 28 гравців та 5 гравчинь, які представлятимуть країну на міжнародній арені.
Вітаємо всіх учасників збірної та бажаємо успіхів у майбутніх турнірах!
Хай 2025 рік стане роком нових досягнень та перемог для українського покеру. Вболіваємо за наших!
русачок козленко сестру в збірну всунув, порядок. а за які заслуги взагалі потрапляють до збірної?
русачок козленко сестру в збірну всунув, порядок. а за які заслуги взагалі потрапляють до збірної?
Треба бути у гарних вiдносинах з федерацiею та трошки вмiти грати
Як перевести на англійську слово "гравчиня"?
Player
А Козленко украинец а не русак, Русак это если он в России живёт и имеет гражданство и паспорт. У Андрея Козленко вся семья покерная и это хорошо
...
Player
А "гравець" як буде?
А гутий теж веде на язике свої стріми чи ні? (Не впевнений на 100%)
А з шарком як показав цей список було все умовно, прям якісь депутати, а не покерні гравці - зробив/сказав дурню можна і члена сім'ї за себе відправити.
Да там й сестра молодша та старша
Як варіант, можливо й так, але взагалі в іноземній покерній публіцистиці подібне не практикується. Просто, завжди цікаво було, звідки і навіщо оце все від недавна з'явилось - членкиня, медикиня й т.д. Мені здається, шо це суто наше локальне, й штучно насаджене.
Як варіант, можливо й так, але взагалі в іноземній покерній публіцистиці подібне не практикується. Просто, завжди цікаво було, звідки і навіщо оце все від недавна з'явилось - членкиня, медикиня й т.д. Мені здається, шо це суто наше локальне, й штучно насаджене.
Опять шото не так . Эволюция мать его , всё эволюционирует и язык тоже.
А є якесь визначення що штучне а що ні? Це розмова про філософські категорії, накшталт спір про те що існує а що ні
У сборной аккредитация должна быть и другие плюхи. А кто тренер сборной?
Единственная фамилия из списка мне знакома – Козленко.
А в других странах тоже есть свои сборные по покеру ?, к примеру в США или в Великобритании, у финов капитан сборной и играющий тренер может быть П.Антониус, в штатах все сложнее - там покеристов шо собак дворовых, сложно сделать правильный выбор. - это был вопрос, если что..
А группа поддержки? – это немаловажный фактор.
У сборной аккредитация должна быть и другие плюхи. А кто тренер сборной?
Единственная фамилия из списка мне знакома – Козленко.
А в других странах тоже есть свои сборные по покеру ?, к примеру в США или в Великобритании, у финов капитан сборной и играющий тренер может быть П.Антониус, в штатах все сложнее - там покеристов шо собак дворовых, сложно сделать правильный выбор. - это был вопрос, если что..
А группа поддержки? – это немаловажный фактор.
Я так понимаю ты хочешь чирлидером стать у команды .

Я так понимаю - на видео твоя команда ?
Я так понимаю - на видео твоя команда ?
Чё после нового года ни как не отойдешь, свои усы трусы не узнаешь ?
Нехай покерна команда достойно виступає на міжнародній арені.