Сідаючи за кеш-стіл з БЛ Холдему 0,25 грн/0,50 грн, мав можливість поспостерігати за такою цікавою роздачею.
Отже, тут хлопці (а можливо і дівчина серед них є також) вирішили одразу поїхати на всі ще до флопа:
Зараз покажу вам флоп. Накидуйте поки що свої варіанти. Потім покажу тьорн. А рівер залишу на десерт, як вишеньку на торті
А ось і флоп:
А ось поклали тьорн:
А ось рівер, напевно, стане шокуючою несподіванкою для всіх тих, хто вважає ПокерМатч гіршим румом у всесвіті (я про злісних хейтерів), з поганим, або взагалі підкрученим чи відсутнім ГВЧ, та купою ботів!
Ще зовсім трохи інтриги.
І ось він довгоочікуваний рівер:
Ну як вам, злостивці??? Зійде така роздача? Можна грати на ПокерМатч? Ракети таки стріляють?
P.S. Якби я був VIPом то тому(тим) користувачу(-чам), який(які) правильно відповів(-ли) або ж просто вгадав(-ли), обов'язково плюсанув карми! Ну а поки що так. Я не є небожителем, як і більшість з присутніх тут юзерів!
P.S.S. Тут деякі користувачі запитували, а який же все-таки сенс від моєї теми? Я дам вам відповідь. Вся суть у спілкуванні на тему цікавої роздачі (з моєї суб'єктивної точки зору) у конкретно взятому румі! Тому що останнім часом аж занадто багато розвелося хейтерів ПокерМатча.
Приоритет для этого игрока играть по грязи , тем более Poker Match заточен под своё болото. Собака с ником " k_4_6_9 " по классике жанра обязана выиграть с каре 7777.
Вот моя похожая история
Ну да, любят они так раздавать
раздача судя по цифрам на нл2, что тут удивительного
Виграв смітник, хто ж ще.
Не тяни, выкладывай
скорее всего ПМ ненавязчиво и почти непаливно всех выставил, потом подумал и решил никого не обижать- раздал общий флеш, забрал свой максимальный рейк, а парни дальше продолжили катать вату.(рука-лицо)
Какую смысловую нагрузку несет созданная тема ? Открыл калькулятор и вуаля - все вероятности известны , причем ни одна из них не равна нулю
своё в зад вернули))
Ну и в чём интрига?Чем в этом случае можно удивить???Карта "Джокер"на ривер ляжет???
ну и неясно какой экшн был на префлопе. если бы 77 были на баттоне,то на 3-4-5бет пуши ушли бы в мусор. а так скорее всего пуш от них и прилетел. у КК и АА фолда нет. для КК и АА обычный кулер.
ситуация с раздачей нескольких карманок не такая уж и редкая, а вот распределение силы руки по позиции идеально для выставления всех участников.
общий флеш либо семерка, других вариантов нет.
Ну и в чём интрига?Чем в этом случае можно удивить???Карта "Джокер"на ривер ляжет???
ну и неясно какой экшн был на префлопе. если бы 77 были на баттоне,то на 3-4-5бет пуши ушли бы в мусор. а так скорее всего пуш от них и прилетел. у КК и АА фолда нет. для КК и АА обычный кулер.
ситуация с раздачей нескольких карманок не такая уж и редкая, а вот распределение силы руки по позиции идеально для выставления всех участников.
общий флеш либо семерка, других вариантов нет.
Багато людей просто стають жертвами стереотипів. Начитавшись негативних тем (постів) та відгуків про рум, створених місцевими(і не тільки) знавцями, вони не те що грати, а й навіть чути нічого не бажають про ПокерМатч! Хоча насправді, всі ці стереотипи штучні!
Покер - це розвага. Платна (як і абсолютна більшість розваг). Тобто платиш ти. На дистанції. Якщо не вмієш грати значно краще, ніж більшість твоїх суперників
На доске флешь (поделили).