25 травня гендиректор PokerMatch Руслан Бангерт в своєму телеграм-каналі "Директор покера" анонсував старт опитування, в якому запропонував вгадати точне положення команд в топ-3 Кубка Націй 2020 зі спортивного матч-покеру. Всі бажаючі могли зробити свій прогноз до 18:00 години 29 травня. Але лише тільки ті, хто зробили правильний вибір, могли потрапити у спеціальний фріролл.
Далі цитую директора:
"Давайте выбирать, кто займёт первые три места! Переходите по ссылке ниже и делайте свой выбор. Все, кто в точности угадают положение команд в топ-3, сыграют в специальном фриролле на PokerMatch от меня."
Такі умови були поставлені спочатку.
І от вчора директор покеру відписався, та дещо підкоригував свої ж вимоги:
Ось список учасників фріроллу.
__________________________________________________________________________________________________________
Але в мене виникає логічне питання, а хто ті 534 людини, майже дві третини від загальної кількості учасників, які не поставили збірну України на перше місце? Вони не вірили в перемогу нашої збірної? Чи вони скористалися принципом, який притаманний для ставок і на інші види спорту також, та обирали ким же їм бути цього разу: патріотом чи професіоналом?! Чи вони взагалі не з України? Тому як Бангерта читають (чи підписані на нього) не тільки українці.
__________________________________________________________________________________________________________
P.S. Mr. Sheriff, не можу визначитися під яку категорію підпадає моя тема - у вас немає таких.
Зробіть будь ласка правильний вибір! Тільки не в "Пісочницю"! Тому що це буде виглядати якось ну зовсім не комільфо по відношенню до ПокерМатч!!!
Ми зробили правильний вибір) і будемо сьогодні змагатись за столами в цьому фріролі!
Турнир в прошлом году как я помню со структурой большей расчитаной на везение плюс к котому же это покер. Вот и большинство мне кажется подумали про одну воронку и снаряды. Сам читал этот пост Бангерта и что то оставил на потом голосование и забыл.
Ми зробили правильний вибір) і будемо сьогодні змагатись за столами в цьому фріролі!
Твій нік - це свідчення поваги та любові до Динамо Київ?!
І я в грі так що побачимо хто сильніший) всім удачі
А реєстрацію то не скасувати!!!
Турнир в прошлом году как я помню со структурой большей расчитаной на везение плюс к котому же это покер. Вот и большинство мне кажется подумали про одну воронку и снаряды. Сам читал этот пост Бангерта и что то оставил на потом голосование и забыл.