5 мая выиграл билет на RPT Minsk(Day 1A) стоимостью 550 долл .
С нуля прошел 4 сателлита, и слава Богу, что с нуля, не так обидно по итогу. Мне даже более обидно за игрока, который сделал на финальном сателлите два входа и я его выбил с А10 против АА, ну да ладно.
Если вы не сможете попасть в Минск, то не стоит пытаться.
Просто оставлю это здесь.
grompoker Нашо ліз в руснявий рум,усе було зрозуміло до початку.
Хто тобі винен?
Вроде говорили что армянини это .
Пост зроблено як заява факту. В ньому немає обвинувачень ні себе ні руму. Можливо хтось з України збереже свої гроші(Vbet теж саме).
Мене наприклад здивувало відношення до гравця з біку руму (в обличчі саппорту).
Я цей білет виграв, можливо казати, випадково.
На топових румах подібні білети в більшості випадків компенсують. У кожного руму є свої нюанси звичайно.
Нашо ліз в руснявий рум,усе було зрозуміло до початку.
Хто тобі винен?
Какая разница, какой национальной принадлежности руководство рума. Покер (покерное сообщество) не имеет этого окраса. Есть факт: выигран билет на лайв событие, но попасть на него нет возможности. Короткое общение с саппортом выложено выше.
А людей забегающих куда угодно со своей ненавистью сейчас хватает.
Можливо хтось з України збереже свої гроші(Vbet теж саме).
На vbet.ua сателіти на рпт не проводяться!
vbet.ua проводить сателіти тільки на Чемпіонат України з спортивного покеру,1й етап якого пройшов у Львові в кінці березня.А grompoker проводить сати на рпт тому,що в їх румі грають також гравці з північної країни -терористки.
На топових румах подібні білети в більшості випадків компенсують. У кожного руму є свої нюанси звичайно.
Я б сказав би навпаки,дуже рідко компенсують.Тут один з користувачів форуму недавно висвітлював свої проблеми з пакетами на серії.Навіть при виграші пакету з оплатою транспортних витрат деякі руми ці витрати повертають вже під час серії.
В мене давно ще на partypoker згорів такий квиток,лише тому,що не вистачало часу на оформлення візи на Багами.
![]()
"С нуля прошел 4 сателлита..."
Звичайно прикро що зміг пройти усі сати а виявилось усе даремно. Здивувало те , що не передбачено включно до цього виграшу гроші на акаунт на транспортні витрати
В будь якому випадку результат твоєї гри класний
Здивувало те , що не передбачено включно до цього виграшу гроші на акаунт на транспортні витрати
Так він виграв вхід в турнір,а не пакет.Пакети розігруються в інших турнірах.
ВолодимирП, дякую за уточнення про вбет. Не особо заглиблювався у деталі.
"Я б сказав би навпаки,дуже рідко компенсують.Тут один з користувачів форуму недавно висвітлював свої проблеми з пакетами на серії.Навіть при виграші пакету з оплатою транспортних витрат деякі руми ці витрати повертають вже під час серії."
Якраз після прочитання цих постів того користувача, я вирішив написати сюди про мій випадок.
Р.S. Отредактировал заголовок (убрал Вбет).
Хто тобі винен?
Какая разница, какой национальной принадлежности руководство рума. Покер (покерное сообщество) не имеет этого окраса. Есть факт: выигран билет на лайв событие, но попасть на него нет возможности. Короткое общение с саппортом выложено выше.
А людей забегающих куда угодно со своей ненавистью сейчас хватает.
Имеет значение, армянини такие хитрые хитрые , вот и обхетрили тебя, росияне такие подлые подлые, что могут отподлить тебя , так что смотри в оба , а то без трусов останешься . )))
Хто тобі винен?
Це пише той, хто "харчується" з руснявих покеррумів та форумів? Якось дивно ..
Поспівчував би побратиму, а ти тільки підливаєш "олію у вогонь" .. Тьфу.
Гром не приймаэ гравців з рашки
Да обидно конешн.((Та хто не принімає в них 1 сетка Румов)Vbet,Grom.RPT russin poker tour тоже в цю сетку румів входить вже) VPN Принімає всіх так до слова)
Спасибо, не буду играть в этом руме
Хто тобі винен?