Чи може хтось по простому пояснити якийсь простий спосіб виведення пойнтів Юей-покер в лайткоіни, а тоді в кошти? Це треба оте їхнє лайткоре на пару гігабайт качати чи можна якось простіше, В цифрових валютах я повний чайник, не знаю що таке бінанси-ібанси і знати не хочу. Стикався лише з ефіром який виводив на метамаск-гаманець - це мій єдиний досвід.
дякую, можна було написати "простих путей нет", без своїх припущень, що я хочу і яка моя проблема. стендапер недороблений
Щоб отримати LTC без заморочок достатньо на мобілку поставити якийсь децентралізований криптогаманець (наприклад Exodus). Гігабайти качати не треба. Реєструватися чи надавати документи теж не треба. Там скопіювати адресу LTC (починається з L чи M). Це за декілька хвилин можна зробити.
А от в кошти як переказати, це треба шукати обмінник чи P2P. Є в Телеграмі багато обмінників, але до них треба приходити тільки за рекомендаціями (на жаль, не можу нікого порадити), щоб не нарватися на шахраїв.
Або можна відкрити централізований гаманець, типу бінанс чи https://exchange.fastex.com/fastex-card. Там можна буде отримати картку і одразу користуватися криптою через неї. Але тут треба документи, реєстрація і підтвердження походження коштів при більших сумах.
дякую, це вже суттєво зрозуміліше. спробую розібратися. Не відкриєте секрет, чи є якийсь прогрес з старзами, щодо того, чи колись взагалі повернеться можливість туди виводити? або може ще якісь способи планується додати?
дякую, можна було написати "простих путей нет", без своїх припущень, що я хочу і яка моя проблема. стендапер недороблений
Самый простой метод мы обсуждали в личке это продажа поинтов , что я тебе и предложил , принцесса Несмияна .
Самый простой метод мы обсуждали в личке это продажа поинтов , что я тебе и предложил , принцесса Несмияна .
ну я побачу по скільки в мене вийде вивести через лайткойн. сподіваюсь, що все таки більше супер-пропозиції 40грн/$1. якщо ні, то далі буду тільки тобі продавати
ну я побачу по скільки в мене вийде вивести через лайткойн. сподіваюсь, що все таки більше супер-пропозиції 40грн/$1. якщо ні, то далі буду тільки тобі продавати
Ты я вно не у меешь вести диалог , зациклен насвоей гордыне так , что не заметил после того как ты обосновал цену Я написал " ок переводи "
Зарегай окх, разберись и будет тебе хорошо
ОКХ требуют уже третий раз у меня верификацию. Всё до этого уже проходил.
ОКХ требуют уже третий раз у меня верификацию. Всё до этого уже проходил.
Зарегался на Байбит, пока нареканий нет, дизайн , всё устраивает.
вимагають фото документів посвідчення особи і навіть місця проживання лише для того, щоб створити акаунт
вимагають фото документів посвідчення особи і навіть місця проживання лише для того, щоб створити акаунт
Необовязково біржи( бінанс окх байбіт ) можна гаманець за 5 хвилин відкрити(Атомік валлєт.Траст валлет й таке іньше) без доків.
Олександр тобі виведе туди лайткоїн, й ти зможешь комусь продати знайомому ,кому потрібна крипта,по тому курсу .як домовитесь.
дякую, це вже суттєво зрозуміліше. спробую розібратися. Не відкриєте секрет, чи є якийсь прогрес з старзами, щодо того, чи колись взагалі повернеться можливість туди виводити? або може ще якісь способи планується додати?
Необовязково біржи( бінанс окх байбіт ) можна гаманець за 5 хвилин відкрити(Атомік валлєт.Траст валлет й таке іньше) без доків.
Олександр тобі виведе туди лайткоїн, й ти зможешь комусь продати знайомому ,кому потрібна крипта,по тому курсу .як домовитесь.
Он не умеет домовлятыся, ему нужно всё до копеечки при этом сам ни чем ни хочет заморачиваться , головка бо бо .
Кругом одни маньяки вымагають вымагають и вымагають . )))
Твоя проблема в том что ты хочешь и рыбку съесть и на люстре повисеть . Чтобы перевести в лайткоины надо знать ебинансы, простых путей нет.