UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

поясніть максимально просто за лайткоін

just_smarty77
just_smarty77
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 5 лет

Чи може хтось по простому пояснити якийсь простий спосіб виведення пойнтів Юей-покер в лайткоіни, а тоді в кошти? Це треба оте їхнє лайткоре на пару гігабайт качати чи можна якось простіше, В цифрових валютах я повний чайник, не знаю що таке бінанси-ібанси і знати не хочу. Стикався лише з ефіром який виводив на метамаск-гаманець - це мій єдиний досвід.

santatih
santatih
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 56 минут назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker
На сайте: 6 лет

Твоя проблема в том что ты хочешь и рыбку съесть и на люстре повисеть . Чтобы перевести в лайткоины надо знать ебинансы, простых путей нет. 

just_smarty77
just_smarty77
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла

дякую, можна було написати "простих путей нет", без своїх припущень, що я хочу і яка моя проблема. стендапер недороблений

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 23 часа назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Щоб отримати LTC без заморочок достатньо на мобілку поставити якийсь децентралізований криптогаманець (наприклад Exodus). Гігабайти качати не треба. Реєструватися чи надавати документи теж не треба. Там скопіювати адресу LTC (починається з L чи M). Це за декілька хвилин можна зробити. 

А от в кошти як переказати, це треба шукати обмінник чи P2P. Є в Телеграмі багато обмінників, але до них треба приходити тільки за рекомендаціями (на жаль, не можу нікого порадити), щоб не нарватися на шахраїв. 

Або можна відкрити централізований гаманець, типу бінанс чи https://exchange.fastex.com/fastex-card. Там можна буде отримати картку і одразу користуватися криптою через неї. Але тут треба документи, реєстрація і підтвердження походження коштів при більших сумах.

just_smarty77
just_smarty77

дякую, це вже суттєво зрозуміліше. спробую розібратися. Не відкриєте секрет, чи є якийсь прогрес з старзами, щодо того, чи колись взагалі повернеться можливість туди виводити? або може ще якісь способи планується додати?

santatih
santatih
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker

just_smarty77 сказал:

дякую, можна було написати "простих путей нет", без своїх припущень, що я хочу і яка моя проблема. стендапер недороблений

Самый простой метод мы обсуждали в личке это продажа поинтов , что я тебе и предложил , принцесса Несмияна .

just_smarty77
just_smarty77

santatih сказал:

just_smarty77 сказал:

Самый простой метод мы обсуждали в личке это продажа поинтов , что я тебе и предложил , принцесса Несмияна .

ну я побачу по скільки в мене вийде вивести через лайткойн. сподіваюсь, що все таки більше супер-пропозиції 40грн/$1. якщо ні, то далі буду тільки тобі продавати

santatih
santatih

just_smarty77 сказал:

santatih сказал:

just_smarty77 сказал:

ну я побачу по скільки в мене вийде вивести через лайткойн. сподіваюсь, що все таки більше супер-пропозиції 40грн/$1. якщо ні, то далі буду тільки тобі продавати

Ты  я вно не у меешь вести диалог , зациклен насвоей гордыне  так  ,   что не заметил после того как ты обосновал цену Я написал " ок переводи "

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 дней назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker

Зарегай окх, разберись и будет тебе хорошо

Vik65
Vik65
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 14 лет

Антоха сказал:

ОКХ требуют уже третий раз у меня верификацию. Всё до этого уже проходил.

santatih
santatih

Vik65 сказал:

Антоха сказал:

ОКХ требуют уже третий раз у меня верификацию. Всё до этого уже проходил.

Зарегался на Байбит, пока нареканий нет, дизайн , всё устраивает.

just_smarty77
just_smarty77

Антоха сказал:

вимагають фото документів посвідчення особи і навіть місця проживання лише для того, щоб створити акаунт

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 34 минуты назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

just_smarty77 сказал:

Антоха сказал:

вимагають фото документів посвідчення особи і навіть місця проживання лише для того, щоб створити акаунт

Необовязково біржи( бінанс окх байбіт ) можна гаманець за 5 хвилин відкрити(Атомік валлєт.Траст валлет й таке іньше)  без доків.

Олександр тобі виведе туди лайткоїн, й ти зможешь комусь продати знайомому ,кому потрібна крипта,по тому курсу .як домовитесь.

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 23 часа назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта

just_smarty77 сказал:

дякую, це вже суттєво зрозуміліше. спробую розібратися. Не відкриєте секрет, чи є якийсь прогрес з старзами, щодо того, чи колись взагалі повернеться можливість туди виводити? або може ще якісь способи планується додати?

Прогресу зі Старсами немає, та й діалог ми вже не ведемо, бо вони досить категорично висловилися. Нові способи додавити не плануємо.

santatih
santatih

alneal сказал:

just_smarty77 сказал:

Антоха сказал:

Необовязково біржи( бінанс окх байбіт ) можна гаманець за 5 хвилин відкрити(Атомік валлєт.Траст валлет й таке іньше)  без доків.

Олександр тобі виведе туди лайткоїн, й ти зможешь комусь продати знайомому ,кому потрібна крипта,по тому курсу .як домовитесь.

Он не умеет домовлятыся,  ему нужно всё до копеечки при этом сам  ни чем ни хочет заморачиваться , головка бо бо .

santatih
santatih

just_smarty77 сказал:

Антоха сказал:

Кругом одни маньяки вымагають вымагають и вымагають . )))

Кричалка наверх