Напишу корокто про наболівше. ПОПЕРЕДЖУЮ всіх нових гравців ніколи не грати на цьому говнорумі. За 10 років гри в покер я перепробував багато покеррумів і я скажу відверто що цей навіть гірший за POKERMIRA. Один з прикладів : роздають мені AQ, я на баттоні, всі гравці до мене падають, я роблю рейз три блайнда, регуляр з більшим стеком зрівнює з 10,5 різномастне зрівнює. Відривається флоп:
5,2,Q. Я йду в олл-ін тому що тут регулярам часто докручується друга пара якщо не рейзити, він довго не думаючи зрівнює і йому на терні докручується 5 і його сет, а в мене старша пара. Я подумав не біда, це покер і грав далі, але таких роздач за вечір зробив мабуть вісім. І абсолютно з різним сміттям мене зрівнювали і вигравали мої АА, АК, КК, АQ. Ку*ва вісім таких роздач за дві години гри. Су*аааааа, да такого я ще ніде не бачив (за вечір програв трохи більше 50 доларів, за стіл брав по 7 доларів).
Мужики якщо ви хочете про*бати гроші, то краще пропийте або віддайте на благочинність, то це буде набагато більше користі.
Про турніри взагалі мовчу. Це просто ППЦ.
PokerMatch