Скажіть хто ловив 10 000грн, або хоча б 500???? Бо мені крім 5 грн нічого не випадає. Якийсь лохотрон на рахунок 10 000грн. Ті 10 000грн мабуть закріплені румом кому має відкритися.
Постійно обливаєш брудом ПМ, але, при цьому, продовжуєш там грати?
Дайте ссылку на козырную карту пожалуйста! первый раз слышу про нее))
Зайди на покерматч і акціях почитай. Потрібно 100рейка заробити і отримаєш карту. За кожні 100грн рейка будеш отримувати карту
Зайди на покерматч і акціях почитай. Потрібно 100рейка заробити і отримаєш карту. За кожні 100грн рейка будеш отримувати карту
спасибо!
да блин ,вы как дети,это все равно что вытащить на пс из сундука 1000 или в реде колесе 250 ,посмотрите вероятности,там наверняка0,001 и если вам не выпало это еще не значит что оно лохотрон
Діло в тому, що граю з самого їхнього відкриття і нічого не вигравав з халяви. Ні джекпоу, ні бедбіта, ні ху * .
https://pokermatch.com/ru/promo/20201028/kozyrnaya-karta-na-pokermatch-v...
Постійно обливаєш брудом ПМ, але, при цьому, продовжуєш там грати?
Я і такі як я роблять цей рум кращим. Адже вони хочуть розвиватися і бути кращими, а значить будуть дослухатися до гравців. Але тільки в тому випадку, якщо вони дійсно хочуть змінюватися і стати кращими.
joker000, ймовiрностi вiдкриття рiзних карт можна знайти за посиланням, яке ви дали вище. Вiдкриваються вони цiлковито випадково.
да блин ,вы как дети,это все равно что вытащить на пс из сундука 1000 или в реде колесе 250 ,посмотрите вероятности,там наверняка0,001 и если вам не выпало это еще не значит что оно лохотрон
Діло в тому, що граю з самого їхнього відкриття і нічого не вигравав з халяви. Ні джекпоу, ні бедбіта, ні ху * .
а на що продовжуэш там грати?
Згадуеться старий анекдот про жабу.
Перепрошую, нічого особистого
акція для тих хто багато рейку робить і без акції, а набивати рейк для акції сенсу нема