Доброго дня усім, граю в покер з 2012-2013 року офіційно на ПС, перевіряли доки місяць мабуть, як завжди дуже швидко))), але то таке. Нарахував 53 Роял Ф за гру (стр фл інші кобінації не рахував), вірити чи ні ваша справа, для себе рахував. А пишу ось чому, замітив закономірність граючи в основі на фішки: якщо в тебе є 66 на руках, то 60-70% випаде 9 на флопі і навпаки, перевірте будь лазка так чи ні? Прикладаю скріни, їх не мало я потім перестав робити)))
Завдання: всім викласти у цій темі 9966 скрінів з 66 і 99, нехай звіряє
Хоч би під спойлер заховав
Вибачайте, не знаю як це робити)))
Это называется "выборочное мышление": просто ты фокусируешься на подобной стат выброске. С таким же успехом можно скринить переезды карманных АА: в 50% вас будут калечить с любой другой рукой...
Народ часто заводит руки типа А7, 102, J2 по приколу, И в итоге, чаще смотрит борды. Отсюда и возникает ощущение магии, подкрутки и удачливости таких карманов.
Однако, есть мнение, и не только у меня, что играяя на плей-мани, действительно чаще кладут Рояли и стрит-флеши. Возможно, для красочной и эмоциональной развлекухи спортсменов - будущих донатеров игры. Я их даже не скринил, настолько часто их можно видеть за столом.
Играя, как любитель лет 15 на реальные деньги, Роялей насобирал не меньше 20. И это только на ПС.
Здорово! Много нарыл,случайность исключена.Продолжай наблюдать,скидывай пруфы.
Молодец.
Це не так, я звужую до виборки 66 - 9 на флопі та навпаки, а не більшому ренжі, якщо розумієте прощо я.
Ходили слухи что основатель ПС Исай Штейнберг заложил в ГСЧ пасхалки в виде своих любимых сексуальных поз и математический гений который их отыщет получит 1000000000000 условных фишек на ПС в виде гранта на дальнейшие изучение невероятных покерных загадок)
Дякую, кидайте в тему скріни та ващі враження, а ще додам така ж х-ня з 22-33 )))
Ну тут нужно математика , спеца по теории вероятностей. Итак две 6. Остается 50 карт. 4 девятки из 50 карт это где то 8% это первая карта из флопа. А есть еще 2 карты флопа : Это 8% по 3 раза. Выходит 24 % но там будет чуть больше так как карт остается меньше. Вобщем % 30 где то должно быть я думаю. Может я ошибаюсь . А ты можешь посмотреть какой процент выпадения дамы на флопе если у тебя два вальта к примеру ?
Я скажу так, в мене було 53 Роял Ф, а рінше було QQ тричі підряд і ось декілька днів було AK тричі підряд за 1 столом, вірити чи ні ваша справа, я сьогодні випив)
Якщо я не правий, це добре, а якщо н,і ну то є як є, скидаємо скріни)
За 12(!!!!!!) лет игры,на очень любительском уровне,два или три раза собирала.В основном игра в турнирах,рук гораздо меньше,чем в кеш.
З Ройал фл майже ніколи немає профіту)
За 12(!!!!!!) лет игры,на очень любительском уровне,два или три раза собирала.В основном игра в турнирах,рук гораздо меньше,чем в кеш.
вибачте, може я щось не розумію, АЛЕ який сенс грати на ФІШКИ?? Було бажання про це ще раніше запитати (у гілці, там де овер-дох.ябагато RF зібрано), але запитаю тут: що це дає, навіщо, яка користь (окрім власного ЕГО - "мільон RF за рік, ВАУ!!" ) ?
це як приклад
Вибачаю, я не кажу, що я дуже розумна людина, і так я грав 90% на фішки, але тепер буде весело і мені і тим хто буде грати проти мене, хоча я лімпер і ніт гравець, я всіх поважаю окрім тих, хто витрачає наш час!
Відповідаю - грати на фішки - це ніби розминка так ти маєш більшу впевненість у своїх скілах, але так на бабло люди грають більш нітово, але ще на фішки - ти не маєш функції досрочного завершення роздачі, або відкриття 2--го борду, то му на фішки важчє грати і підійматися по лімітам.
Відповідаю - грати на фішки - це ніби розминка так ти маєш більшу впевненість у своїх скілах, але так на бабло люди грають більш нітово, але ще на фішки - ти не маєш функції досрочного завершення роздачі, або відкриття 2--го борду, то му на фішки важчє грати і підійматися по лімітам.
це як так??? ліміти на фішках??? Неграну про це знає??
На фішки я вже давно став PLatinum Elite player - їх загалом приблизно 200, я був 1 з перших з України, але мені пох, це звання, окрім халявних турів нічого не дає, х з ним) Я ніколи не просив і мені не треба це, якщо я гарно граю - ок, ні - ну це також результат, я лише намагаюся)
На фішки я вже давно став PLatinum Elite player - їх загалом приблизно 200, 1) я був 1 з перших з України, але мені пох, це звання, 2) окрім халявних турів нічого не дає, х з ним) Я ніколи не просив і мені не треба це, 3) якщо я гарно граю - ок, ні - ну це також результат, я лише намагаюся)
1) може це тому, що більше воно нікому не треба??
2) так навіщо витрачати свій час?? (тури теж на плей-мані?)
3) у плей-мані майже кожен грає "що прийшло" (у фрі теж таких багато), то що, окрім кількості RF ти(ви) там маєш?? без образ, но мені дійсно це цікаво (може я щось роблю не так?)
На фішки я вже давно став PLatinum Elite player - їх загалом приблизно 200, я був 1 з перших з України, але мені пох, це звання, окрім халявних турів нічого не дає, х з ним) Я ніколи не просив і мені не треба це, якщо я гарно граю - ок, ні - ну це також результат, я лише намагаюся)
Ну так , а халявные турниры хоть на деньги?
Фишки раньше покупали за настоящие$.
Американцам на деньги играть не можно,а за фишки вроде да.Как сейчас не в курсе.
С АК , на флоре если выпадает валет, то всё можно дальше не тащить .
Теж неодноразово було і в різних румах
Ходили слухи что основатель ПС Исай Штейнберг заложил в ГСЧ пасхалки в виде своих любимых сексуальных поз и математический гений который их отыщет получит 1000000000000 условных фишек на ПС в виде гранта на дальнейшие изучение невероятных покерных загадок)
це за останній тиждень, найсмішніше з прочитаного 10/10
сцуко жжёшь
Плюс в карму - за трудолюбие. Вот только ху***й не занимайся. Играй, віигрівай и как илюбил говорить мой тесть = Не обращай внимание !
Что-то ни одного раза на флопе я не увидел 6+9 одновременно
Зачем ты вообще играешь на условные фишки, если существуют десятки фрироллов!
Толку выиграть пару лямов условных фишек, что дальше с ними делать???
А хто сказав що я на бабло не граю та не граю фріроли, я все це граю)?
С АК , на флоре если выпадает валет, то всё можно дальше не тащить .