Вже 2 тижні не дають квиток на цей фрі. Я один такий везунчик або ще у кого є така проблема?
Теж зауважив таку тенденцiю)
Зазвичай там бере участь по 500-600 людей а вчора чи позавчора замiтив що було лише близько 250
Уже тижнi пiвтора як не падав такий gift drops
Теж зауважив таку тенденцiю)
Зазвичай там бере участь по 500-600 людей а вчора чи позавчора замiтив що було лише близько 250
Уже тижнi пiвтора як не падав такий gift drops
мне дней пять не падают, у них 6 дней срок годности,недавно было 8 билетов,часть сгнили,значит дней пять точно не дают мне
Так, схоже закінчується і ця плюшка.
мне дней пять не падают, у них 6 дней срок годности,недавно было 8 билетов,часть сгнили,значит дней пять точно не дают мне
Ого- це на кожний день тижня по gift dropy на вхiд
В мене max 4 одночасно на балансi получалось згенерувати таких бiлетiв
Сумнiваюсь що цю акцiю прикриють ближчим часом(sportsfan теж вилучали з обiгу для модернiзацiї^.^) але хто його знає що їм в голову стрiлить)
Я одну неделю раза четыре или пять 5$ тикет брал подряд и уже около года gift тикеты совсем не падают, хотя дропы дают
Мне уже несколько дней вообще не насыпало никаких билетов, хотя каждый день по 1$ и по 10с постоянно падало
у всех так?
Мне уже несколько дней вообще не насыпало никаких билетов, хотя каждый день по 1$ и по 10с постоянно падало
у всех так?
мені днів 5 повний нуль
у всех так?
135 грало сьогодні ,завтра мабуть не буде вже,якщо не буде дропу
А так согласен, дней 5 не падает вообще ничего
отыграл вчера последний Гифт, жаль что закончились билеты,сомнительно что сегодня в туре набереться минималка.вчера было135 .полная халява
Акция отменена? Писали в саппорт?
Цікаво, на даний момент зареєструвалося 48 гравців - 2 норвежця, 6 німців і 40 румунів. Або румунам дають квитки, або вони знають фішку, як їх добувати..
ожидаемо отменили тур
Ну на завтра румуни назбирають гравцiв і турик відбудеться, чисто румунський.)))
з вчорашнього дня дропи пішли,яких місяць не було
А беларусов там не видно, случаем?)
А беларусов там не видно, случаем?)
Та хз,заходив з тел ввечері а там в плейлісті гравців лише 30 чол висвітлює
Якщо ще немає,то ближчим часом долучать теж
в останніх було 280 гравців .теж побачив,в мене було багато квитків.залишився останній,ще сьогодні пограю