UAPOKER

Як вивести з ACR на USDT?

ForShrike
ForShrike
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 года назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

Вітаю хайроллерів))

Друзья мои, кто-то выводит с ACR на USDT? Какую именно сеть USDT рум поддерживает? Может ли вывести на trc-20 (tron, trx)?

Или посоветуйте, пожалуйста, крипту, на которую можно вывести 1000$, не заплатив при этом миллиард комиссии

И еще такой вопрос, если я не делал депозит (чудом получилось с фрироллов раскрутиться до 2к$), можно ли выводить деньги? Или все же предварительно нужно задепать?

70_andy
70_andy
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 год назад. Оффлайн

Выводил без депозита и без верификации несколько сот $ небольшими частями на биткоин кошелек.

Evgenij3174
Evgenij3174
На сайте: 8 лет

Виводь в будь якій криптомонеті якій тобі зручно!Комісію за переказ платить рум!Я виводив usdt (erc-20) прийшло все копійка в копійку.

ForShrike
ForShrike

Evgenij3174 сказал:

Виводь в будь якій криптомонеті якій тобі зручно!Комісію за переказ платить рум!Я виводив usdt (erc-20) прийшло все копійка в копійку.

А підкажи ще, будь-ласка, де ти вибирав мережу USDT (бо там тільки вікно вводу адреси, а яка мережа - інфи зеро). Бо, наскільки я знаю, якщо переплутав мережі - гуд бай бабки. І скільки по часу десь аппрувили вивід? Дякую

max2
max2
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 дней назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель трех приватников на 888pokerПобедитель новогоднего турнира 2023Награда: 1-е место в приватнике на PokerMatchНаграда: 1-е место в приватнике на PokerOK
На сайте: 7 лет

erc-20 Обычно в течении нескольких часов выводят.

ForShrike
ForShrike

max2 сказал:

erc-20 Обычно в течении нескольких часов выводят.

Спасибо за ответ, пойду тогда создавать кошелек ERC20. Всю дорогу TRX пользовался, в ефирном USDT вообще не разбираюсь, какие там комиссии, алгоритмы, время переводов

siniy1982
siniy1982

Я виводив ерс20 з акр без комісії, але потім мав проблему обміняти ті ерс20 на валюту,треба мати ще ефіріум на рахунку,щоб комісію за обмін сплатити, в обміннику принаймі,на біржі не знаю.

ForShrike
ForShrike

siniy1982 сказал:

Я виводив ерс20 з акр без комісії, але потім мав проблему обміняти ті ерс20 на валюту,треба мати ще ефіріум на рахунку,щоб комісію за обмін сплатити, в обміннику принаймі,на біржі не знаю.

Написав в рум, запитав, чи можуть на TRX вывести, побачимо що скажуть. Бо з цим ERC капєц, перерив весь гугл, щоб дізнатись, яку комісію по факту заплачу за штуку баксів, так і не знайшов. Читав про якийсь газ, якісь калькулятори, блокчейни... Я не хочу крипту вивчати досконально, я тупий МТТшник)), дайте мені бабки забрать)

А якщо серьйозно, то по здогадкам, десь 50-60 баксів доведеться заплатити за ефір, щоб на обмінник скинути ці USDT. Але це не точно. Хз що і робить, як дізнатись точну цифру

Evgenij3174
Evgenij3174

Я виводив на біржу binance.В румі обераєш кріпто потім usdt(сеть erc-20). Адресу куди виводити  usdt(сеть erc-20) береш на біржі ( в мене binance). Далі якщо потрібні гривні то міняеш usdt через P2P на гроші(гривні )на твою карту!

ForShrike
ForShrike

Может кому пригодится:

Ответил рум, они поддерживают из USDT только ERC20 сеть, потому вывел на нее.

Вывод занял ровно 4 минуты, от момента заявки на вывод средств до момента поступления на мой ERC20 кошелек в TrustWallet проге (советую, удобная). Заказал 1к, пришло ровно 1к, никаких комиссий.

Сейчас разберусь, сколько будет стоить перевод на обменник, дополню пост

siniy1982
siniy1982

ForShrike сказал:

Может кому пригодится:

Ответил рум, они поддерживают из USDT только ERC20 сеть, потому вывел на нее.

Вывод занял ровно 4 минуты, от момента заявки на вывод средств до момента поступления на мой ERC20 кошелек в TrustWallet проге (советую, удобная). Заказал 1к, пришло ровно 1к, никаких комиссий.

Сейчас разберусь, сколько будет стоить перевод на обменник, дополню пост

Тобі тепер ефіріум прийдеться знімати або десь взяти,шоб комісію за газ сплатити,вона не велика.Я так само зробив як ти і мав гемор з тим ерс20...люди тут пишуть на біржі не бруть ніякої комісії за газ.ну хз

siniy1982
siniy1982

ForShrike сказал:

siniy1982 сказал:

Написав в рум, запитав, чи можуть на TRX вывести, побачимо що скажуть. Бо з цим ERC капєц, перерив весь гугл, щоб дізнатись, яку комісію по факту заплачу за штуку баксів, так і не знайшов. Читав про якийсь газ, якісь калькулятори, блокчейни... Я не хочу крипту вивчати досконально, я тупий МТТшник)), дайте мені бабки забрать)

А якщо серьйозно, то по здогадкам, десь 50-60 баксів доведеться заплатити за ефір, щоб на обмінник скинути ці USDT. Але це не точно. Хз що і робить, як дізнатись точну цифру

50-60 ні))2-3макс)Я все прооггуглив до тебе

siniy1982
siniy1982

ForShrike сказал:

siniy1982 сказал:

50-60 ні))2-3макс)Я все прооггуглив до тебе

ForShrike
ForShrike

@siniy1982

Дякую бро за розвернуту відповідь, бо катаю сиджу 8 столів, ніяк до гуглу не доберусь, все поглядав на форум, може хтось підкаже))

Ну я знайшов, де ефір взяти, через бестчендж, але там мін ордер на 1400 грн. А раз воно бере пару баксів якихось комісії, то візьму на майбутнє, може ще доведеться виводити, сподобалась мені поляна на ACR

max2
max2
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 дней назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель трех приватников на 888pokerПобедитель новогоднего турнира 2023Награда: 1-е место в приватнике на PokerMatchНаграда: 1-е место в приватнике на PokerOK
На сайте: 7 лет

Какой эфир, шо вы мелите? Вывел еrc-20 и идешь в 2р2 меняешь по 38.8 на гривны сразу на карту.

siniy1982
siniy1982

max2 сказал:

Какой эфир, шо вы мелите? Вывел еrc-20 и идешь в 2р2 меняешь по 38.8 на гривны сразу на карту.

На біржі точно так?Виводиш на біржу ерс20 і ефіру не треба для п2п обміну?Шо ми мелем?)Виведи на гаманець і спробуй обміняти ерс20 без ефіру.

siniy1982
siniy1982

ForShrike сказал:

@siniy1982

Дякую бро за розвернуту відповідь, бо катаю сиджу 8 столів, ніяк до гуглу не доберусь, все поглядав на форум, може хтось підкаже))

Ну я знайшов, де ефір взяти, через бестчендж, але там мін ордер на 1400 грн. А раз воно бере пару баксів якихось комісії, то візьму на майбутнє, може ще доведеться виводити, сподобалась мені поляна на ACR

Зніми краще  в ефіріумі 50 бачей,якшо є, і не треба ніякого бестчейнджу

vaa.lcc
vaa.lcc
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 50 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель шести приватников на 888pokerПобедитель нашего турнира в PPI Poker
На сайте: 10 лет

siniy1982 сказал:

max2 сказал:

На біржі точно так?Виводиш на біржу ерс20 і ефіру не треба для п2п обміну?Шо ми мелем?)Виведи на гаманець і спробуй обміняти ерс20 без ефіру.

На біржі точно так. Виводиш на біржу ерс20 і ефіру не треба для п2п обміну. Не треба виводити на гаманець, виводиш прямо на біржу.

ForShrike
ForShrike

У мене з бінансом якісь трабли. Колись, сто років тому, реєструвався, зараз ніяк не можу домовитись з сапортом, що я це я. Уже скинув їм все що вони хотіли: відео доказі, фото паспорта, фото квитанцій різних, фото кота... Не відновлюють доступ

Але, як виявилось, через сторонній гаманець, трастволлєт в моєму випадку, легко все виводиться. Я все рівно зарплату в USDT отримую, просто TRC20. То і з біржою морочитись набридло.

Вивів по курсу 38,8, комісію заплатив 2 бакси, як чел вище і казав, дарма я панікував)

baracuda
baracuda

Ким працюєш? 

baracuda
baracuda

А в trc20 на бінанс можна вивести? 

Кричалка наверх