Вітаю хайроллерів))
Друзья мои, кто-то выводит с ACR на USDT? Какую именно сеть USDT рум поддерживает? Может ли вывести на trc-20 (tron, trx)?
Или посоветуйте, пожалуйста, крипту, на которую можно вывести 1000$, не заплатив при этом миллиард комиссии
И еще такой вопрос, если я не делал депозит (чудом получилось с фрироллов раскрутиться до 2к$), можно ли выводить деньги? Или все же предварительно нужно задепать?
Виводь в будь якій криптомонеті якій тобі зручно!Комісію за переказ платить рум!Я виводив usdt (erc-20) прийшло все копійка в копійку.
Виводь в будь якій криптомонеті якій тобі зручно!Комісію за переказ платить рум!Я виводив usdt (erc-20) прийшло все копійка в копійку.
А підкажи ще, будь-ласка, де ти вибирав мережу USDT (бо там тільки вікно вводу адреси, а яка мережа - інфи зеро). Бо, наскільки я знаю, якщо переплутав мережі - гуд бай бабки. І скільки по часу десь аппрувили вивід? Дякую
erc-20 Обычно в течении нескольких часов выводят.
erc-20 Обычно в течении нескольких часов выводят.
Спасибо за ответ, пойду тогда создавать кошелек ERC20. Всю дорогу TRX пользовался, в ефирном USDT вообще не разбираюсь, какие там комиссии, алгоритмы, время переводов
Я виводив ерс20 з акр без комісії, але потім мав проблему обміняти ті ерс20 на валюту,треба мати ще ефіріум на рахунку,щоб комісію за обмін сплатити, в обміннику принаймі,на біржі не знаю.
Я виводив ерс20 з акр без комісії, але потім мав проблему обміняти ті ерс20 на валюту,треба мати ще ефіріум на рахунку,щоб комісію за обмін сплатити, в обміннику принаймі,на біржі не знаю.
Написав в рум, запитав, чи можуть на TRX вывести, побачимо що скажуть. Бо з цим ERC капєц, перерив весь гугл, щоб дізнатись, яку комісію по факту заплачу за штуку баксів, так і не знайшов. Читав про якийсь газ, якісь калькулятори, блокчейни... Я не хочу крипту вивчати досконально, я тупий МТТшник)), дайте мені бабки забрать)
А якщо серьйозно, то по здогадкам, десь 50-60 баксів доведеться заплатити за ефір, щоб на обмінник скинути ці USDT. Але це не точно. Хз що і робить, як дізнатись точну цифру
Я виводив на біржу binance.В румі обераєш кріпто потім usdt(сеть erc-20). Адресу куди виводити usdt(сеть erc-20) береш на біржі ( в мене binance). Далі якщо потрібні гривні то міняеш usdt через P2P на гроші(гривні )на твою карту!
Может кому пригодится:
Ответил рум, они поддерживают из USDT только ERC20 сеть, потому вывел на нее.
Вывод занял ровно 4 минуты, от момента заявки на вывод средств до момента поступления на мой ERC20 кошелек в TrustWallet проге (советую, удобная). Заказал 1к, пришло ровно 1к, никаких комиссий.
Сейчас разберусь, сколько будет стоить перевод на обменник, дополню пост
Может кому пригодится:
Ответил рум, они поддерживают из USDT только ERC20 сеть, потому вывел на нее.
Вывод занял ровно 4 минуты, от момента заявки на вывод средств до момента поступления на мой ERC20 кошелек в TrustWallet проге (советую, удобная). Заказал 1к, пришло ровно 1к, никаких комиссий.
Сейчас разберусь, сколько будет стоить перевод на обменник, дополню пост
Написав в рум, запитав, чи можуть на TRX вывести, побачимо що скажуть. Бо з цим ERC капєц, перерив весь гугл, щоб дізнатись, яку комісію по факту заплачу за штуку баксів, так і не знайшов. Читав про якийсь газ, якісь калькулятори, блокчейни... Я не хочу крипту вивчати досконально, я тупий МТТшник)), дайте мені бабки забрать)
А якщо серьйозно, то по здогадкам, десь 50-60 баксів доведеться заплатити за ефір, щоб на обмінник скинути ці USDT. Але це не точно. Хз що і робить, як дізнатись точну цифру
@siniy1982
Дякую бро за розвернуту відповідь, бо катаю сиджу 8 столів, ніяк до гуглу не доберусь, все поглядав на форум, може хтось підкаже))
Ну я знайшов, де ефір взяти, через бестчендж, але там мін ордер на 1400 грн. А раз воно бере пару баксів якихось комісії, то візьму на майбутнє, може ще доведеться виводити, сподобалась мені поляна на ACR
Какой эфир, шо вы мелите? Вывел еrc-20 и идешь в 2р2 меняешь по 38.8 на гривны сразу на карту.
Какой эфир, шо вы мелите? Вывел еrc-20 и идешь в 2р2 меняешь по 38.8 на гривны сразу на карту.
@siniy1982
Дякую бро за розвернуту відповідь, бо катаю сиджу 8 столів, ніяк до гуглу не доберусь, все поглядав на форум, може хтось підкаже))
Ну я знайшов, де ефір взяти, через бестчендж, але там мін ордер на 1400 грн. А раз воно бере пару баксів якихось комісії, то візьму на майбутнє, може ще доведеться виводити, сподобалась мені поляна на ACR
На біржі точно так. Виводиш на біржу ерс20 і ефіру не треба для п2п обміну. Не треба виводити на гаманець, виводиш прямо на біржу.
У мене з бінансом якісь трабли. Колись, сто років тому, реєструвався, зараз ніяк не можу домовитись з сапортом, що я це я. Уже скинув їм все що вони хотіли: відео доказі, фото паспорта, фото квитанцій різних, фото кота... Не відновлюють доступ
Але, як виявилось, через сторонній гаманець, трастволлєт в моєму випадку, легко все виводиться. Я все рівно зарплату в USDT отримую, просто TRC20. То і з біржою морочитись набридло.
Вивів по курсу 38,8, комісію заплатив 2 бакси, як чел вище і казав, дарма я панікував)
Ким працюєш?
А в trc20 на бінанс можна вивести?
Выводил без депозита и без верификации несколько сот $ небольшими частями на биткоин кошелек.