Доброго дня, товарищі колеги, так сталося, що я зник з цього форуму, на початку війни. Мене призвали до армії. Але слава Богу живий) На данний момент у мене в відділенні є багато не закритих потреб, які зараз, на той час як нас відвели на до укомплектовання, я намагаюся закрити власними зусиллями. Тому-що не дуже пощастило з командуванням, і багато чього в нас нема. Перераховувати не буду. Але на данний час нам дуже потрібні пташки, для корегування та аеро розвідки для моєї славнозвісної артилерії, так я Артилерист.
Якщо хтось має бажання, або змогу допомогти нам отримати хочаб 1 пташку, на яку я зараз збираю кошти, то буду безмежно вдячним.
Разом, ми збудуємо нову, незалежну державу! Після того як знищимо цю мерзоту яка наразі намагаєця знищити нашу батьківщину.
Все буде Україна!
Посилання на сбір коштів я залишаю клац
По перше я модер, і зробив цей пост з дозволу адміністрації сайту. По друге збір я провожу на ФБ, а не жебракую "у вас". По третє, на все буде фото/відео звіт як в усіх цивілізованних людей. Доречі там також на сторінці збору є інформація скількі зібрали вже.
І ще, данний топік несе лише інформативний характер.
Возвращайся братан живой и здоровый..Привет всем ребятам-воинам и всего наилучшего
Возвращайся братан живой и здоровый..Привет всем ребятам-воинам и всего наилучшего
Спасибо, стараемся как можем. И отрабатывать по целям, и выживать.)
дел
підтримуйте нашого козака
підтримуйте нашого козака
ето пистец, идут такие транши на помощь зсу, как так нет денег?
Олександре,дозволь дати тобі пораду щодо збору на дрон.Фейсбук-це добре,але зараз більшість користувачів соцмереж в телеграмі та вайбері.Розмісти своє звернення в місцевих спільнотах.На мою думку,більшість намагається в першу чергу підтримувати своїх земляків,які захищають нашу країну.Наприклад,в нашому невеликому районі буквально за пару днів зібрали близько 100 тисяч гривень .
ето пистец, идут такие транши на помощь зсу, как так нет денег?
Сорян дружище... Встань, сходи в военкомат, поедь на учебку, после этого в воен. часть. И потом ответишь себе на этот вопрос сам... Зачем мне его задавать, если ты это сам проверить можешь и за одно узнать куда они так-и идут)) там всё узнаешь
Заодно поймешь даже куда боевые уходят, и почему столько военных просят разную доп. Экипировку у волонтеров, а некоторые собирают на это сами. Или через родственников))
Олександре,дозволь дати тобі пораду щодо збору на дрон.Фейсбук-це добре,але зараз більшість користувачів соцмереж в телеграмі та вайбері.Розмісти своє звернення в місцевих спільнотах.На мою думку,більшість намагається в першу чергу підтримувати своїх земляків,які захищають нашу країну.Наприклад,в нашому невеликому районі буквально за пару днів зібрали близько 100 тисяч гривень .
Я розумію. Але я не знаю моїх місцевих пабликів з мого міста. Точніше знаю 1 і звертався, але не дуже результативно нажаль... Я це роблю в перше. Тому мої пізнання в цьому направленні мінімальні. Проаналізував дії людей і вирішив спробувати у фб. До оголошення розпорядження залишилось не багато часу. Тому якщо не встигну, то дивлячись куди направлять буду думати що робити. Якщо таки десь у жопу як до цього 3 місяці були, то зроблю звіт, і перерахую кошти іншим бійцям які на щось збирають. Тому-що не має 100% гарантії що ми повернемося живими з бойових. Це війна. Це треба розуміти. Тому якщо не встигну, нема сенсу тримати ті гроші що назбираюця
може хто ще не бачив
Обращайся в париматч, я не давно вывел 7к грн в один клик на помощь армии, только никому не известно куда эти деньги пошли, если бы миллионы игроков вывели такую сумму на помощь армии, можно было купить много бпла и кучу всяких полезных вещей, но на этом форуме только хэйтить могут, а по существу ничего из себя не представляют
А вывод я сделал такой, что париматч обычные мошенники, которые добавили вывод на помощь армии с расчётом на то, что игрок это сделает нечайно. При этом сразу же отключили онлайн чат, а в телеге сказали прямо, никто тебе деньги не вернёт. В начале войны париматч до последнего сотрудничал с РФ, мутная контора, а то что лохотрон, сомнений нет вообще!
Добрый день .. Сплава Украине
Я думаю почти у всех есть тех пару гривен
Которые можно скинут. На ЗСУ
Я скидую фонд Притули
Точно йдуть куди треба!
Добрый день .. Сплава Украине
Я думаю почти у всех есть тех пару гривен
Которые можно скинут. На ЗСУ
Так сталось що автор шахрай і негідник, який скоріше всього програв все що люди відправляли йому на допомогу для Збройних Сил
Уточни подробнее,плз.
Уточни подробнее,плз.
Людина схильна до лудоманії, в якої повно боргів розпочинає збір ніби для ЗСУ, ніяких доказів та результатів куди пішли гроші не було надано.
По факту, гроші з людей зібрав(з тих хто вірив йому) і на щось потратив, не вважаючи за потрібне відзвітувати перед донатерами.
Та й взагалі, коли колектив довіряє збір коштів лудоману то ціна такому колективу - дріб'язок
Уточни подробнее,плз.
Людина схильна до лудоманії, в якої повно боргів розпочинає збір ніби для ЗСУ, ніяких доказів та результатів куди пішли гроші не було надано.
По факту, гроші з людей зібрав(з тих хто вірив йому) і на щось потратив, не вважаючи за потрібне відзвітувати перед донатерами.
Та й взагалі, коли колектив довіряє збір коштів лудоману то ціна такому колективу - дріб'язок
Ця людина .шicть мiсяцiв захищае державу у лавах Зсу. (пруфи бачив) артелерiстом.а не як деякi барижить
С богом
Ця людина .шicть мiсяцiв захищае державу у лавах Зсу. (пруфи бачив) артелерiстом.а не як деякi барижить
Не потрібно маніпулювати станом війни. Я 8-й місяць захищаю державу у лавах ЗСУ, але це не означає що для мене нема поняття честі, гідності та самоповаги.
Від автора теми я бачу тільки постійну брехню і обіцянки віддати борг сьогодні-завтра.
Думаю, що ТС найбільше зацікавлений в тому, щоб надати звіт про отримані кошти (якщо такі були). Тим більше, що він сам це обіцяв зробити: "на все буде фото/відео звіт як в усіх цивілізованних людей".
Радий що ти живий, здоровий. Було б здорово додати кілька фоток, щоб ми знали що кошти підуть куди треба.
До речі посилання недоступне, пише сторінку не знайдено...
Допомога ЗСУ це добре , але ж звідки знати куди підуть кошти? Може ти їх в покер програєш. Та й жебракувати на сайті це порушення правил !!!