UAPOKER

космолот

blindbeet
blindbeet
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 год назад. Оффлайн
На сайте: 5 лет

У кого які відгуки про космолот? І для чого при верифікації їм потрібен ідентифікаційний код?

cosmolot
Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 24 минуты назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

У них ліцензія України, тому при виплаті мають сплатити податок за особу. Скоріш за все для того й ІНН. 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

Якщо ти програв кошти.то нічого страшного не буде,з твого програшу космолот частку переведе податковій, Але якщо тобі не пощастить,будешь у плюсі.тоді гірше, вони можуть здати тебе податківцям ,тоді пістаemoji_u1f92e.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 24 минуты назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

alneal сказал:

Якщо ти програв кошти.то нічого страшного не буде,з твого програшу космолот частку переведе податковій, Але якщо тобі не пощастить,будешь у плюсі.тоді гірше, вони можуть здати тебе податківцям ,тоді пістаemoji_u1f92e.svg

Можу помилятися, але мені здається, що це не зовсім так діє. Як юр. особа космолот при зарахуванні грошей фіз. особі стає її податковим агентом і має сплатити за неї податок на прибуток. А гравець вже нічого не має сплачувати. На кого вже покладаються ці розходи треба дивитися: чи на гравця у вигляді комісії на вивід, чи на заклад (тоді мають бути обмеження на кількість виводів на місяць, наприклад). Шкода, але я зараз не володію детальнішою інформацією.

sot956
sot956
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 недели назад. Оффлайн
VIP пользователь1-е место в приватном фриролле на Titan PokerПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 15 лет

Всем-здравствуйте!

Александр, тогда и при выводе с покер румов точно такая же схема должна работать? т.е. я получая с рума должно считаться уже заплатил налог? 

Похожие материалы
Кричалка наверх