UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

pokerstars як оплатити турнір грошима, якщо є квитки.

babuin72
babuin72
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 8 часов назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

хочу зарегатисьь в турнір за  11 але в мене на такий  бай-ін є білети. чи можна тимчасово  заблокувати білети, щоб оплатити грошима?

PokerStars
Kasius86
Kasius86
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 часов назад. Оффлайн
"Срібло" в рейтингу граців за 2024 рікVIP пользовательПобедитель новогоднего турнира 2023"Бронза" в рейтингу гравців за 2023 рПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель тринадцати приватников на PS
На сайте: 5 лет

Нічого блокувати не потрібно. Можеш за свої квитки зарегатись в інші турніри (за 11 там є багато). А коли вже не буде квитків, то регаєшся за гроші. Після того можеш повідміняти зайві реєстрації за квитки.

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Награда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

А что, не получается имеющиеся билеты зарегистрировать в анонсируемые турниры, а после бай-ина в $$ отменить регу. Я так с Т$ поступаю. Потолок лимита можно заблокировать, а тут ты озадачил..

babuin72
babuin72

та ні.  є акція Квитковий автомат і там білети не проходять. тільки бай ін грошима

Kasius86
Kasius86
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 часов назад. Оффлайн
"Срібло" в рейтингу граців за 2024 рікVIP пользовательПобедитель новогоднего турнира 2023"Бронза" в рейтингу гравців за 2023 рПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель тринадцати приватников на PS
На сайте: 5 лет

babuin72 сказал:

та ні.  є акція Квитковий автомат і там білети не проходять. тільки бай ін грошима

Регаєш всі свої білети в дальні турніри. Тоді регаєшся в потрібні турніри (які плануєш грати) за гроші. Граєш. Отримуєш право участі в Квитковому автоматі. Жмеш ctrl+R. Відміняєш реги в дальні турніри. Отримуєш свої квитки назад.

babuin72
babuin72

Kasius86 сказал:

babuin72 сказал:

Регаєш всі свої білети в дальні турніри. Тоді регаєшся в потрібні турніри (які плануєш грати) за гроші. Граєш. Отримуєш право участі в Квитковому автоматі. Жмеш ctrl+R. Відміняєш реги в дальні турніри. Отримуєш свої квитки назад.

супер. дякую.

ShiOlga
ShiOlga
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStars
На сайте: 1 год

Я роблю так: реєструюся у турніри які будуть не скоро за квитки, потім реєструюся за гроші де хочу зіграти, та відміняю реєстрації за квитки

prohindej2
prohindej2
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 8 недель назад. Оффлайн
На сайте: 4 года

Я срубил 19 баксов,дали,играл за билет за 11 баксов.

Кричалка наверх