хочу зарегатисьь в турнір за 11 але в мене на такий бай-ін є білети. чи можна тимчасово заблокувати білети, щоб оплатити грошима?
А что, не получается имеющиеся билеты зарегистрировать в анонсируемые турниры, а после бай-ина в $$ отменить регу. Я так с Т$ поступаю. Потолок лимита можно заблокировать, а тут ты озадачил..
та ні. є акція Квитковий автомат і там білети не проходять. тільки бай ін грошима
та ні. є акція Квитковий автомат і там білети не проходять. тільки бай ін грошима
Регаєш всі свої білети в дальні турніри. Тоді регаєшся в потрібні турніри (які плануєш грати) за гроші. Граєш. Отримуєш право участі в Квитковому автоматі. Жмеш ctrl+R. Відміняєш реги в дальні турніри. Отримуєш свої квитки назад.
Регаєш всі свої білети в дальні турніри. Тоді регаєшся в потрібні турніри (які плануєш грати) за гроші. Граєш. Отримуєш право участі в Квитковому автоматі. Жмеш ctrl+R. Відміняєш реги в дальні турніри. Отримуєш свої квитки назад.
Я роблю так: реєструюся у турніри які будуть не скоро за квитки, потім реєструюся за гроші де хочу зіграти, та відміняю реєстрації за квитки
Я срубил 19 баксов,дали,играл за билет за 11 баксов.
Нічого блокувати не потрібно. Можеш за свої квитки зарегатись в інші турніри (за 11 там є багато). А коли вже не буде квитків, то регаєшся за гроші. Після того можеш повідміняти зайві реєстрації за квитки.