UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Новый налог 5% на доходы. У какую контору теперь переходить

AntonFadeev85
AntonFadeev85
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 16 часов назад. Оффлайн
Награда: Победитель двух приватников на PokerStars
На сайте: 4 года

У кого какие мысли, уходить в тень. Теперь опять обнулят акки по депозитам, хотя прочитал сегодня, что Фавбет и так обнуляет раз в квартал, а теперь с новым налогом точно обнулят. Не у спел опять выйди в ноль по акку, с 1 первого числа буду ставить, как нулевой игрок и платить 18+5%. 

ShiOlga
ShiOlga
Награда: 1-е место в приватнике на PokerStars
На сайте: 1 год

Грай на громі. У них 2п2 перекази, якщо з картки. Ніяких налогів, коефіцієнти гарні. 

Відгуки також, нікого не блокують.

Можна також кріптою.

Виводять на картку за 10 хвилин.

Верифікувати аккаунт просто

AntonFadeev85
AntonFadeev85
Награда: Победитель двух приватников на PokerStars
На сайте: 4 года

ShiOlga сказал:

Грай на громі. У них 2п2 перекази, якщо з картки. Ніяких налогів, коефіцієнти гарні. 

Відгуки також, нікого не блокують.

Можна також кріптою.

Виводять на картку за 10 хвилин.

Верифікувати аккаунт просто

Давно там ставишь? Посмотрел, линия очень урезана

LegendUA
LegendUA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 дня назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

Так зручно! Тільки є одне але, мене моно і а-банк заблочив за 5600грн на моно за вивод і 7000 а банк(хотя були виводи і більше 10к і було все норм). Запросили документи законного походження цих коштів, які я звісно не зміг надати. Добре що можна було використати на продукти,аптеки заправки, так через варус на касі знімав кошти кожен день поки нуль не було, бо зняти і перевести заблоковано. То вже на свій страх і риск такі ігри

IChuckINorrisI
IChuckINorrisI
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
На сайте: 15 лет

LegendUA сказал:

Так зручно! Тільки є одне але, мене моно і а-банк заблочив за 5600грн на моно за вивод і 7000 а банк(хотя були виводи і більше 10к і було все норм). Запросили документи законного походження цих коштів, які я звісно не зміг надати. Добре що можна було використати на продукти,аптеки заправки, так через варус на касі знімав кошти кожен день поки нуль не було, бо зняти і перевести заблоковано. То вже на свій страх і риск такі ігри

Скажіть будь ласка, а з якого руму ?

LegendUA
LegendUA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 дня назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

IChuckINorrisI сказал:

LegendUA сказал:

З парік24(аналог паріматчу,зараз джонібет наче) тільки різниці немає з якого не легального, там перевод р2р як і в інших подібних які працюють не легально. Радив щось використовувати зі скріл, я наприклад зараз на редстарі сиджу,якщо ставки непогана лінія, і зі скрілом на приват проблем поки не було. Поділився своїм досвідом що може бути така ситуація,можливо не для всіх,я виводив з паріка 22к рік тому і все нормально(приват), а тут моно і а банк, практично протягом неділі заблокували. Коштами зможеш користуватись,але тільки так як я описав вище

IChuckINorrisI
IChuckINorrisI
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
На сайте: 15 лет

LegendUA сказал:

IChuckINorrisI сказал:

LegendUA сказал:

З парік24(аналог паріматчу,зараз джонібет наче) тільки різниці немає з якого не легального, там перевод р2р як і в інших подібних які працюють не легально. Радив щось використовувати зі скріл, я наприклад зараз на редстарі сиджу,якщо ставки непогана лінія, і зі скрілом на приват проблем поки не було. Поділився своїм досвідом що може бути така ситуація,можливо не для всіх,я виводив з паріка 22к рік тому і все нормально(приват), а тут моно і а банк, практично протягом неділі заблокували. Коштами зможеш користуватись,але тільки так як я описав вище

Зрозумів. Дуже дякую за відповідь.

Кричалка наверх