Мені важко переважно важко нічейкі вгадати )
Я вчора подумав якщо взяти перемога першої це 1,нічия це 2,перемога другої відповідно цифра 3.
Взяти за любий тиждень виграшну комбінацію з восьми цифр і проставляти її на протязі року чи якогось інтервалу,інтересно чи появиться шанс повторного результату
Думаю висока ймовірність, шанс набагато вищий ніж в лотереї це точно)
Так як ідея появилась цього тижня то і виграшну комбінацію використаю за цей тиждень.
Переважно забував за ці up8,якщо всі 8 чи 7 хоча б цифр співпадуть то відпишу(через пару років)
Мій рекорд 6 вгаданих тому все можливо
я то по чуйці ставлю 6 пар якось вгадував
Круто. Я або забуваю зробити прогноз, або вгадую лише половину чи менше. У суботу вирішив вибрати перемогу всіх команд, що гратимуть вдома. Подивимося, чи спрацює.
5 із 8
Вже стріляє^.^
Втулю фрібетік на перемогу Німеччини в хокеї цього року за кеф 20(попередній на США поставив але на кеф 5,7 (фрібет довго зараховували,на 1-2 дні раніше бачив на перемогу США стояв кеф 7)
Зачислили фрібетку,поки зачисляли на Германію кеф до 34 підняли(в попередньому році непогано виступили-надія є^.^)
Тепер можна і за німців повболівати
Може і мені щось поставити на німців))) файно розбираєтесь в хокеї?)
Може і мені щось поставити на німців))) файно розбираєтесь в хокеї?)
Непривично коли до мене на Ви звертаються,одразу хочеться собі лишніх 30 років дописати
Якщо фрібет то можна ризикнути,на ps кеф 21 на 888 чомусь 34 на них.
Не сказав би що розбираюсь,подобається спостерігати за грою двох сильних команд,в попередньому чемпіонаті 23ього року постарався не пропускати матчі Канади і у чверть чи пів віналі був в захваті від гри команди з США,німці теж непогано грали але малоймовірно що зможуть взяти золото в цьому році.
Моя думка що чемпіонами стануть або знову Канада або США(фрібет на німців це як на зеро в рулетці поставити^.^)
Хаха. Та сам не люблю як на ви,
хоча мені вже за 30))
Зайшов глянуть на що ставив і все пропало у всіх так?
Буває глючить
Нарешті 5 вгаданих))
Саме цікаве що все наугад поставив, так як не було часу аналізувати матчі. Раніше бувало 5-6 вгадував. А так навіть не одразу зрозумів звідки гроші з'явились
Саме цікаве що все наугад поставив, так як не було часу аналізувати матчі. Раніше бувало 5-6 вгадував. А так навіть не одразу зрозумів звідки гроші з'явились
Ты угадал все 8 исходов и получил 2500$, что ли?
А де нічейкі там полюбе десь дві буде