Доброго часу доби шановні форумчани
Тему створив для отримання інформації від земляків та громадян України.
Хотів би зазначити деякі факти .
Відповіді на свої запитання вже читав на даному форумі на цю тему, а також по глобальній мережі Інтернет шукав інформацію.
Всі поради та дії які були запропоновані на жаль особисто у мене жодним із способів не працює, щоб поповнити рахунок на PS
.А саме:
Карта VISA монобанк, райфайзен, а також приват платежі не проходять.(картку грн або долар все перепробував)
Гаманці:
Skriil заморозив свої рахунки тим, хто зареєстрований у Запорізькій та Херсонських областях (для даних регіонів послуги не надають
NETELLER також історія, рахунок відкрити можна, але карту банку прив'язати до рахунку не можливо, блокується і переказ не проходить (з різних карт банку)
Еcopayz (поповнити рахунок також карти блокуються)
WebMoney (для мешканців України, якщо коротко "темний ліс")
І нарешті
Рішення НБУ про заборону банкам проводити платежі на західні компанії, які пов'язані з вертуальними грошима, криптою та гральним бізнесом.
Від сюди в мене питання до тих, хто стикався з подібними проблемами.
Є способи завести бабки у ПокерСтарз.
І яким чином їх вдається вивести зараз.
Якщо немає варіантів, тоді залишається чекати нашої перемоги на агресором і терпіти.
Дякую за будь-яку допомогу та пораду.
слава Україні
Без проблем можна поповнити любий покер рум, при бажанні але є нюанси
також не можу поповнити, раніше без проблем, тільки покерматч,і піріматч можу без проблем поповняти
Без проблем можна поповнити любий покер рум, при бажанні але є нюанси
які ???річь йде про старзи (приклад)
використовуй валютні картки, все працює
відкривай краще візу на мастер часто не виводять
коли останнього разу ти поповнював баланс? це важливий факт,та карткою якого банка (напевно приват якщо так то якою вони різні
якою карткою банка? та коли ти це робив в останній раз ,дякую
також не можу поповнити, раніше без проблем, тільки покерматч,і піріматч можу без проблем поповняти
так в мене теж саме,хлопці говорять що поповнюють ,но в мене є сумніви до цього ,зараз все змінюється дуже швидко,кожного дня
весь день промучився всі картки перепробував,валютні ,гривневі,інтернет картки ,вертуальні карти,пластикові,іменні,а тут відповідають ,що все норм,10 років у покері ,мабуть ,щось да розумію ,але на даний момент все складно,як у нас в країні, щоб цю русю чорти взяли, жили собі нікого не чіпали
"WebMoney (для мешканців України, якщо коротко "темний ліс")" - я исключительно только этим способом и пополняю свой аккаунт на PS (пару раз депал через Скрилл, но это было много лет назад)
Но в последние дней 10 наблюдается огромная проблема с покупкой WMZ: или стоит ужасный курс, или можно купить от 50$.
При наличии денег на кошельке вебмани, сначала запускаешь ВПН TunnelBear (мне в этом вопросе помог Александр несколько лет назад), включаешь Германию (к примеру), делая ВПН компьютера (а не просто браузера), затем открываешь Вебмани кипер, далее клиент покерстарза - идёшь в Кассу и пополняешь свой аккаунт.
Ти коли останній раз це пробував ? В мене та сама проблема , яка вище описана
я как то везде пополняю гривневой или долларовой визой привата, и думаю тут делоне в банке а в Херсонской и запорожской области ,их даже скрил побанил
всим привит для поповненя рахунку на пс або 888 заведить интернет карту в приват 24 viza джигитал поповнюйте ии дол в каси привата а дальше куди хочете при поповнени карти береться невилика комисия с 5 дол беруть 3 цента
всим привит для поповненя рахунку на пс або 888 заведить интернет карту в приват 24 viza джигитал поповнюйте ии дол в каси привата а дальше куди хочете при поповнени карти береться невилика комисия с 5 дол беруть 3 цента
та ну,если не проходит депозит с пластика привата,с диджитала тем более не пройдет
використовуй валютні картки, все працює
відкривай краще візу на мастер часто не виводять