чому у нашому клубі досі є гравці з рб?
Найкраща.
Слава Україні!
Я думаю поки русня буде незаконно брати участь у змаганнях такі конфлікти будуть мати місце.
Мені на думку спадає, що всі спортсмени, не тільки українці, повинні відмовитись від рукостискання замараних кров'ю рук росіянців. Треба започаткувати такий флешмоб.
Повний ігнор всіма цивілізованими країнами всіх росіянців.
Без питань!Пишаюся нею!!!
Найкраща.
Слава Україні!
Я думаю поки русня буде незаконно брати участь у змаганнях такі конфлікти будуть мати місце.
Мені на думку спадає, що всі спортсмени, не тільки українці, повинні відмовитись від рукостискання замараних кров'ю рук росіянців. Треба започаткувати такий флешмоб.
Тренеры нашей сборной высказали точно такое мнение. А министр Кулеба поддержал спортсменку и предпринимает все меры о недопущении подобных провокаций со стороны росиян в дальнейшем.
Гнать их из Украины и со всех мировых спортивных площадок!
Повний ігнор всіма цивілізованими країнами всіх росіянців.
НЕ просто игнор, а в морду плюнуть или пиз...юлей им давать где только можно.
Игнор- это слишком уж мягко для тварей.
Саме цікаве,що кацапська курка,яка 50 хвилин висиджувала на доріжці дискваліфікацію Ольги,не висиділа собі подальшого проходу.Їй зарахували поразку.
А Ользі вже зняли дискваліфікацію,ще й бонусом кваліфікували на ОІ-2024.
Збірна України вибила фаворитів на чемпіонаті світу збірну Італії , Ольга Харлан завдала вирішальний удар. Підсумковий рахунок — 45:33. Українки змагатимуться з американками у 1/4 фіналу ЧС-2023 з фехтування. Жіноча збірна України з фехтування на шаблях вийшла в 1/4 фіналу чемпіонату світу у Мілані (Італія). Українки виступали у повному складі разом з Ольгою Харлан. 
30 липня в італійському Мілані завершився командний турнір шаблісток на чемпіонаті світу 2023 року з фехтування.
Українська команда поступилася у поєдинку за бронзові медалі збірної Південної Кореї (32:45).
Таким чином, Ольга Харлан із подругами посіли 4-е місце та залишилися без медалей ЧС-2023.
Це сумна новина про українську команду з фехтування на чемпіонаті світу 2023 року. Вони поступилися у поєдинку за бронзові медалі з Південною Кореєю і не змогли здобути медалі.
Респект Оле, годная гражданка своей страны !
Міжнародна федерація фехтування скасувала дискваліфікацію Харлан на чемпіонаті світу. https://tsn.ua/prosport/mizhnarodna-federaciya-fehtuvannya-skasuvala-diskvalifikaciyu-harlan-na-chempionati-svitu-2379844.html