Продаю $ на GGpoker. Курс 44.
На продаж до 100, переводи від 5$.
VIPам можу перевести першим.
Discord для швидкого зв'язку: fring9049
Актуально.
Вау! Знову є чим торгувати. Гарна гра, Вітаю! Зараз на GG маю, але то не на довго, :) тож притримай баксів 10-15 скоро звернусь. Цікаво що саме граєш на GG, бо я новачек , може турік який підкажєш? буду вдячний.
Вау! Знову є чим торгувати. Гарна гра, Вітаю! Зараз на GG маю, але то не на довго, :) тож притримай баксів 10-15 скоро звернусь. Цікаво що саме граєш на GG, бо я новачек , може турік який підкажєш? буду вдячний.
Вітаю! Виграв передусім на старзах, топ-7 баунті білдера за 2.2$, і топ 9 хедзап турніра за 5.5$, потім перевів на ГГ. На гг грав та граю мтт, це турніри - переважно баунті до 6$.
Якщо граєш фо фан, як хоббі - то неважливо що грати, чесно кажучи з банкроллом 10-15$ і грати особливо немає чого, а на ГГ дуже швидкі структури у всіх іграх, а також високий рейк.
Все залежить від того що тобі більше подобається, турніри, кеш чи спіни. Тому навіть не знаю що порадити, чесно кажучи. Найкраща порада це грати якомога дешевше, єдине що можу сказати.
По турнірах обирай обов'язково з баунті, і краще грати ті що зранку, там менше людей і частіше будеш в призах. І покер це складна гра, яка здається простою, потрібно дуже багато працювати над грою щоб були результати.
Удачі!)
Актуально.
Є на продаж GG та Pokerstars.
Актуально. Є на продаж. Звертайтесь!
Актуально.
Есть 6$ ГГ купить?
Есть 6$ ГГ купить?
Да, пишите в личку.
Спс. Уже купил
Спс. Уже купил
Ок, удачной игры!
Також є на продаж 20$ на Pokerstars.