Потрібно було перевести гроші з койнпокер на GG. Заходжу в касу там два методи Usdt через сітку ефіріум і Chp через полігон.На рахунку 55 баксів вибираю Usdt і дивуюсь комісія 5 доларів.На бінанс приходить 50, пробую поповнити GG... комісія 6.7 долара. Коротко кажучи, було 55 стало 43.
Питання до спільноти якими методами ви виводите і чи це стандартна комісія і коли виводиш, наприклад 1000 доларів вона буде залишатися однаковою?
Треба виводити через polygon без комісії
Так вивід через Polygon( Matic ) обирай, вивід без комісії. А депозит в GG теж можешь робити через мережу Polygon, там є комса, але дуже мала може 0.5$ максимум.
Дякую всім за корисну інформацію
Не ту сеть просто выбрал. Нужно выводить через polygon так комиссия 0 будет, на сайте коинпокер это указано, в самом низу на странице вывода при выборе сети. По умолчанию стоит Ethereum и в окошке рядом уже стоит комиссия $5.
При этом нужно что бы и кошелек получения также поддерживал и был настроен на polygon.
На биржу WB перевод делал, сколько ушло столько на биржу и пришло. Уже с биржи на карту поморочился с комиссиями.
Дякую!
То що ви зараз все радили, не працювало ще пару днів тому, а полігон щапрацював лише ось вчора чи позавчора, а до цього вивід через полігон був доступний лише в СНР, в ЮСДТ не було можливості вивести
То що ви зараз все радили, не працювало ще пару днів тому, а полігон щапрацював лише ось вчора чи позавчора, а до цього вивід через полігон був доступний лише в СНР, в ЮСДТ не було можливості вивести
Була можливість і раніше. Кешаут через Polygon лише тимчасово не працював, десь 3-5 днів по тех. причинам.
Скажите мне,пожалуйста, а какой мин деп на Сoin в USDT? и Какую сеть мне лучше выбрать при пополнении?
Минимальный был 5$, если ничего не изменилось конечно, а сеть не знаю, точнее уже не помню давненько пополнял
Я з Коінпокера на MATIC виводив, там комса 0