Столкнулся в последнее время с проблемой, что многие игроки которые раньше беспрепятственно делали переводы п2п другим игрокам в руме 888, последние пару дней не могут их сделать, при этом вкладка перевода есть и при попытке перевести выдает ошибку. Кто что может сказать по этому вопросу?
хотів теж перекинути знайомому - не пропустило, потім мені сказали, що з пятого разу перевело, глюк напевно
хахаха Кароче тоже саме...разів 3-4 пробув до 5 не дійшов
ахахха Кароче писав в лайф сапорт ну понятно там тіпо я розказав ситуац скінув скріна. хахахахаха
Він каже типо це не в моїх полномоч туда сюда я передам в отдел и вашу пробл вирішать..ххаахх
я кажу да ну нахуй ваший сапорт чувакі.Кажу всі знають якій ваш сапорт)))2-4 неділі те бистро...пройшов вже 3 день так і на почті ніхера немає) Жосткі 888 просто ..Жесть якщо що то дам знати мож реально якісь багі)
Гроші нормально переводяться.
В мене ніяких проблем не виникало.
Також отримувала вчора й сьогодні кошти переводом
ахахха Кароче писав в лайф сапорт ну понятно там тіпо я розказав ситуац скінув скріна. хахахахаха
Він каже типо це не в моїх полномоч туда сюда я передам в отдел и вашу пробл вирішать..ххаахх
я кажу да ну нахуй ваший сапорт чувакі.Кажу всі знають якій ваш сапорт)))2-4 неділі те бистро...пройшов вже 3 день так і на почті ніхера немає) Жосткі 888 просто ..Жесть якщо що то дам знати мож реально якісь багі)
Не знаю яка швидкість розгляду питання в лайв чаті чи лайв підтримці але з приводу нерозрахованої ставки написав на електронку саппорту 888 десь пів року тому-ще досі вирішують
Теж інколи трапляється переказ який не надсилається,в таких випадках допомагає цей самий
переказ пару разів натиснути "переказати"(чи що там пише,вже не помятаю точно,в мене на англ) і все спрацьовує
Іноді буває. Доводиться розлогінитися і знову зайти. Іноді допомагає, якщо захочу чере впн (українська локація).
Уже працюе
Уже працюе
оо це добре маю надію що в мене також
ойй ну да согласен сапорт просто топ..Буду проб если шо много раз перекидать спс і Удачкі
ойй ну да согласен сапорт просто топ..Буду проб если шо много раз перекидать спс і Удачкі
Не багато раз знову пробувати пересилати і вводити по новому яку суму,кому і дані свого ака
А 1 раз ввести ці всі дані і у кінці натискаєш "надіслати" і якщо видає помилку то ти не виходиш а просто тиснеш знову і знову "надіслати"(з третього-пятого натискання спрацьовує)
Доречі в мене не переводить коли стоїть 2фа захист через мобільний, коли вимикаєш то все працює
Не багато раз знову пробувати пересилати і вводити по новому яку суму,кому і дані свого ака
А 1 раз ввести ці всі дані і у кінці натискаєш "надіслати" і якщо видає помилку то ти не виходиш а просто тиснеш знову і знову "надіслати"(з третього-пятого натискання спрацьовує)
Ок спасибо бро большое буду проб
Привіт, така х**ня була постійно майже, бувало доходило до 8-10 спроб переводу, тоді проходило, мабуть в них такий баг хз.