UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Перевод игроку на 888 не работает

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 16 лет

Столкнулся в последнее время с проблемой, что многие игроки которые раньше беспрепятственно делали переводы п2п другим игрокам в руме 888, последние пару дней не могут их сделать, при этом вкладка перевода есть и при попытке перевести выдает ошибку. Кто что может сказать по этому вопросу?

888poker
Hanma77777
Hanma77777
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
На сайте: 4 года

Привіт, така х**ня була постійно майже, бувало доходило до 8-10 спроб переводу, тоді проходило, мабуть в них такий баг хз.

vasilek151279
vasilek151279
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 15 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 5 лет

хотів теж перекинути знайомому - не пропустило, потім мені сказали, що з пятого разу перевело, глюк напевно

darkmoonka
darkmoonka
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 13 недель назад. Оффлайн
На сайте: 2 года

хахаха Кароче тоже саме...разів 3-4 пробув до 5 не дійшов

darkmoonka
darkmoonka

ахахха Кароче писав в лайф сапорт ну понятно там тіпо я розказав ситуац скінув скріна. хахахахаха

Він каже типо це не в моїх полномоч туда сюда я передам в отдел и вашу пробл вирішать..ххаахх

я кажу да ну нахуй ваший сапорт чувакі.Кажу всі знають якій ваш сапорт)))2-4 неділі те бистро...пройшов вже 3 день так і на почті ніхера немає) Жосткі 888 просто ..Жесть якщо що то дам знати мож реально якісь багі)

ShiOlga
ShiOlga
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStars

Гроші нормально переводяться.

В мене ніяких проблем не виникало.

ShiOlga
ShiOlga
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStars

Також отримувала вчора й сьогодні кошти переводом

WTF lags
WTF lags
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн

darkmoonka сказал:

ахахха Кароче писав в лайф сапорт ну понятно там тіпо я розказав ситуац скінув скріна. хахахахаха

Він каже типо це не в моїх полномоч туда сюда я передам в отдел и вашу пробл вирішать..ххаахх

я кажу да ну нахуй ваший сапорт чувакі.Кажу всі знають якій ваш сапорт)))2-4 неділі те бистро...пройшов вже 3 день так і на почті ніхера немає) Жосткі 888 просто ..Жесть якщо що то дам знати мож реально якісь багі)

Не знаю яка швидкість розгляду питання в лайв чаті чи лайв підтримці але з приводу нерозрахованої ставки написав на електронку саппорту 888 десь пів року тому-ще досі вирішуютьemoji_u1f601.svg

Теж інколи трапляється переказ який не надсилається,в таких випадках допомагає цей самий 

переказ пару разів натиснути "переказати"(чи що там пише,вже не помятаю точно,в мене на англ) і все спрацьовує

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 часа назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта

Іноді буває. Доводиться розлогінитися і знову зайти. Іноді допомагає, якщо захочу чере впн (українська локація). 

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker

Уже працюе

darkmoonka
darkmoonka

Антоха сказал:

Уже працюе

оо це добре маю надію що в мене також

darkmoonka
darkmoonka

ойй ну да согласен сапорт просто топ..Буду проб если шо много раз перекидать спс і Удачкі

WTF lags
WTF lags
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн

darkmoonka сказал:

ойй ну да согласен сапорт просто топ..Буду проб если шо много раз перекидать спс і Удачкі

Не багато раз знову пробувати пересилати і вводити по новому яку суму,кому і дані свого ака

А 1 раз ввести ці всі дані і у кінці натискаєш "надіслати" і якщо видає помилку то ти не виходиш а просто тиснеш знову і знову "надіслати"(з третього-пятого натискання спрацьовує)

xrazor
xrazor
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 недели назад. Оффлайн
На сайте: 1 год

Доречі в мене не переводить коли стоїть 2фа захист через мобільний, коли вимикаєш то все працює

darkmoonka
darkmoonka

WTF lags сказал:

darkmoonka сказал:

Не багато раз знову пробувати пересилати і вводити по новому яку суму,кому і дані свого ака

А 1 раз ввести ці всі дані і у кінці натискаєш "надіслати" і якщо видає помилку то ти не виходиш а просто тиснеш знову і знову "надіслати"(з третього-пятого натискання спрацьовує)

Ок спасибо бро большое буду проб

Кричалка наверх