Хочу зареєструватись на Redstar, у кого зі стрімерів чи сайтів є хороші бонуси за реєстрацію від них?
удалено
удалено
Я коли вперше побачив сторо, то подумав шо то якийсь веселий треш контент)) він грає як бухий гантвер)) з умовними 2-7 рейзить, кажучи що у опа точно немає норм карти) а оп все колить і на шоудані там звісно натс))
Пам'ятаю коли він на старзах катав, то говорив що він "околонулєвой") та й то завдяки гонкам спін енд го)) а після сесій, коли він зливав тупо нонстопом, він дивився свою стату, то завжди дивувася що він виявляється в мінус (значний) відкатав)) бо на його думку він добре грав, і, начебто, повинен був виграти більшість спінів))
Чудак він канєш ще той)) але поржати з нього норм))
Досить часто бонуси даються самим румом, а не аффами.
Реєструйся від юапокеру. Хоч якась підтримка на функціонування сайту)
Прогиб засчитан.
Прогиб засчитан.
А ты чего , гимнастикой не занимаешься ?
Или ты не гимнастист ?
Прогиб засчитан.
Начислять +10 поінтів?
Досить часто бонуси даються самим румом, а не аффами.
Реєструйся від юапокеру. Хоч якась підтримка на функціонування сайту)
Єдина правильна відповідь . За всі інші - бан, згідно правил сайту
.
удалено
Я коли вперше побачив сторо, то подумав шо то якийсь веселий треш контент)) він грає як бухий гантвер)) з умовними 2-7 рейзить, кажучи що у опа точно немає норм карти) а оп все колить і на шоудані там звісно натс))
Пам'ятаю коли він на старзах катав, то говорив що він "околонулєвой") та й то завдяки гонкам спін енд го)) а після сесій, коли він зливав тупо нонстопом, він дивився свою стату, то завжди дивувася що він виявляється в мінус (значний) відкатав)) бо на його думку він добре грав, і, начебто, повинен був виграти більшість спінів))
Cторо очень сильно играет,и он плюсовой,на сотках конеш фиши тоже попадаются .но недолго живут.и у него игра заточена на игру против таких же как сам регов соток
удалено
Cторо очень сильно играет,и он плюсовой,на сотках конеш фиши тоже попадаются .но недолго живут.и у него игра заточена на игру против таких же как сам регов соток
Так і про іннера говорили)) але такі "сильні" виходять в плюс завдяки партнеркам, гонкам, акціям та рейкбеку))
удалено